V Sušici zahájen další zimní turnaj

Prvními zápasy byl o uplynulém víkendu rozehrán druhý ročník zimního turnaje „EL-WEST Reality   SUŠICE“ . Na hráče sušického „céčka“ čekal v prvním kole tým fotbalistů Kolince.

 

TJ Sušice “C” – Kolinec 5:1 (1:1)

Branky: Martin Kalný 2x, Tomáš Klíma 2x, Marek Budil
ŽK: 2:0 ( Jan Kasík, Martin Mataše )
Rozhodčí: Jakš
Diváků: 30

 

Sestava TJ Sušice:

Z.Jaroš – R.Mottl ( L.Svoboda ), M.Kalný, M.Mataše, P.Mottl ( L.Blažek ) – P.Buchsbaum, M.Budil, M.Bachroň ( P.Vinický ), V.Žežulka – T.Klíma, J.Kasík ( Z.Kříž )

 

Sušičtí vstoupili do zápasu nervózně a již v 15 minutě inkasovali, když se hosté prosadili krásnou střelou z 25 metrů. Postupem času si však domácí pomalu a jistě začali vytvářet herní převahu, ze které vyústila v 33 minutě branka Martina Kalného po rohovém kopu Václava Žežulky. V druhé půli hostujícím pomalu odešly fyzické síly, čehož nejprve v 53 minutě využil v “C” týmu rozehrávající se Marek Budil a v následující půl hodině se podruhé prosadil Martin Kalný, na jehož dvě branky navázal také dvěma brankami Tomáš Klíma. U těchto branek asistoval opět Václav Žežulka.

Starosta, trenér, kapitán a hráč v jedné osobě Petr Mottl: “Do přípravy jsme vstoupili oproti podzimu s drobnými změnami v kádru, proto jsme se v první půli spíše rozkoukávali. Zápas jsme však zvládli a jsem nad míru spokojen, klukům musím za dnešek poděkovat. Snad v tomto vítězném trendu budeme na jaře pokračovat.”

 

{gallery}susice/fotogalerie/14/kolinec f/{/gallery}

 

Kompletní fotogalerii ze zápasu najdete zde.

 

 

Družstvo TJ Sušice B mělo na programu přípravný zápas s fotbalisty Tochovic.

 

TJ Sušice “B” – Tochovice 4:3 (0:2)
branky: 55′ Václav Žežulka, 67′ Petr Kratejl, 83′ Ondřej Skrbek, 85′ Pavel Vinický

 

Domácí proti soupeři hrající vyšší soutěž nepředvedli dobrý první poločas, po kterém prohrávali 0:2. O poločase došlo k pěti změnám v sestavě, což obraz zápasu změnilo. Hned po deseti minutách pobytu na hřišti se nekompromisní ranou prosadil Žežulka. Vzápětí však hosté odskočili již na 1:3. Domácí se nevzdali. Vytvořili si tlak a usadili se na polovině soupeře. Petr Kratejl vytěžil ze svého důrazu branku na 2:3 a o patnáct minut později zužitkoval jeden z centrů Hubáčka mladík Ondřej Skrbek. Jeho výstavní branka hlavou motivovala domácí ještě k většímu náporu a obrat netrval dlouho. Rozhodující branku vstřelil Pavel Vinický po krásném sólu.

Sestava TJ Sušice “B” – Mařík – Skrbek, Jech (Blažek), Marek, Bešta (Bachroň) – Hubáček, Halas (Kratejl), Skuhra (Vinický) – Farták, Klíma (Žežulka), Varga

tochovice

Fotogalerii ze zápasu najdete zde.

 

Text: Martin Kalný

Foto: Tereza Kalná