Dočká se Čkyně čtvrtého vítězství v sezóně?

Veselí nad Lužnicí – to je další supeř, se kterým se o víkendu utkají čkyňští fotbalisté. Čkyňští plejeři hrají trochu zvláštní sezónu. Na kontě mají tři vítězství a tři prohry. Po vynikajícím úvodu a dvou vítězstvích se čkyňská mašinka zasekla. Podle vedoucího čkyňského áčka Patrika Krulla je to kvůli častým zranění, které čkyňský mančaft pronásledují. „Už ani nevím, kdo marodí a kdo může hrát,“ říká v nadsázce Patrik Krull.

 

 

Vedoucí, o víkendu vás čeká zápas ve Veselí nad Lužnicí. Jak vidíte svoje šance?

Zápas to bude nesmírně těžkej, Veselí je pro mě osobně největším překvapením, ale my musíme bodovat. S bodem bych byl spokojenej.

 

Bilance po osmi zápasech je tři vítězství a pět proher. Kdyby vám někdo před sezónou řekl, že budete mít devět bodů. Brali byste to?

Kdyby mi někdo řekl, jaká bude smůla na zranění tak asi i ano.

 

Za první dvě kola jste brali šest bodů a v zákulisí se jistě s trochou nadsázky začalo mluvit i o divizi, pak jste se ale zasekli. Čím to?

Začali jsme soupeřům občas body odevzdávat sami, a to zbytečnýmy individuálními chybami. Také nás provází smůla, za poslední dvě utkání jsme nastřelili 4x jen brankovou konstrukci. Snad se to ve Veselí prolomí a klukům tam něco spadne.

 

Trápí vás i častá zranění. Jak to teď vlastně vypadá na marodce?

Od prvního kola se to s námi táhne. Minulý týden už chytal Aleš Holfeld, na dlouhodobé marodce ze základní sestavy je Venca Turek mladší a Vlasta Babka, který měl ohromnou formu! Škoda. Viktor Valta měl výron kotníku a poslední 3 kola chyběl, Pepa Král chyběl minulé kolo po zranění na tréninku. Lukáš Provod má naražená žebra, jeho bratr Robert nám také chyběl v posledním utkání. Je toho tolik, že už ani pořádně nevím.

 

Kdo trenéry příjemně překvapil? Od koho jste třeba čekali víc?

Mě osobně nadchnul Míša Šíp, který hraje ve velký formě.

 

Kdy se znovu představíte na domácím hřišti?

Na domácím hřišti se představíme v okresním derby s Lažištěm! A to v sobotu 13. října od 16:00. Utkání to bude jistě zajímavé, Lažiště totiž kormidluje ex-čkyňský Vladan Pokorný, hraje tam Radek Ketzer, který také pár sezon za Čkyni odkopal. Nesmím zapomenout na Martina Leštinu, fotbalistu, který hrál 1. ligu za Dynamo České Budějovice a Příbram. Určitě to bude zajímavá podívaná, přijďte nás podpořit!

 

Vedoucí, do dalšího zápasu držím všechny palce. Přeju hodně štěstí, sportu zdar a fotbalu zvlášť!

 

Pavel PECHOUŠEK