Čkyňský dorostenec nasázel šest gólů ze sedmi

Napsat, že to byl jeho zápas, je v tomto případě slabé slovo. Čkyňský dorostenec Josef Vondrášek předvedl dnes během fotbalového utkání ve Volyni neobvyklé představení. K vítězství čkyňských 7:1 přispěl Vondrášek šesti góly a na ten poslední přihřál.

Tři jsem dal hlavou a další tři pravačkou. Vždy po přesným centrech a přihrávkách mých spoluhráčů. Díky všem ještě jednou,“ vzkazuje přes portál www.ckyne.eu střelec Pepa Vondrášek.

 

V dnešním zápase v soutěži dorostenců jsi ve Volyni nasázel šest gólů. Popiš jak se ti to povedlo?


Tři góly jsem trefil hlavou po nádherných center a zbytek gólů jsem nastřílel pravou nohou. Všem předcházela série přesných přihrávek od spoluhráčů.

 

Mohlo jich být i víc?


Jeden gól tam měl ode mne ještě určitě padnout, to co sem nedal by mi asi spoluhráči za nerozhodného výsledku neodpustili, takže jsem rád, že jich nakonec bylo tolik.

 

Už si dal někdy v zápase šest gólů? Kdy naposledy?

 

Tolik gólů jsem ještě nikdy nedal a myslím, že se mi to už nepoštěstí. Jako všichni hráči sním před zápasem o hattricku, ale tohle jsem nečekal.

 

Trenér Šimon Blaschko říkal, že takové představení, které si dnes předvedl za svou kariéru nepamatuje. Co ty na to?

 

Já se s něčím podobným myslím taky ještě nesetkal, o to víc je to pro mě cennější.

 

Dopoledne si hrál za dorost. Odpoledne za béčko. Nepadlo něco i tam?


Za béčko bohužel už ne, je to škoda, tam by ty góly uvítali víc.

 

Co ty a áčko? Neměl bys svou střeleckou potenci uplatnit i v prvním čkyňském týmu?


A-team je pro tuhle sezónu pro mě uzavřená kapitola. Tam bych na gól čekal asi dlouho, jelikož jsem se tam snažil plnit povinnosti v obraně. Jestli tam někdy nějaký padne momentálně říct nedokážu. Taky bude záležet na trenérech v A-teamu, až budu rozhodnutý znovu za ně hrát a jestli vůbec budu mít tu šanci.

 

Jak dnes všechny svoje góly oslavíš?


S klukama z dorostu na toho kozla a možná i na ruma asi zajdu, ale nebudu to nějak extra slavit. Kluci by toho určitě rádi zneužili (smích), obzvlášť trenér Šimon, který si dělal choutky na oslavu hned po zápase.

 

Pepo, díky za rozhovor a ať ti to pořád střílí!

 

Rádo se stalo, díky.

 

Pavel PECHOUŠEK