Výhra? 7 dní na JIP

Že zdravotníci mají smysl pro humor, o tom se přesvědčili výherci jedné  z hlavních cen na Pohodovém plese sušické nemocnice.

Netradičně tradiční oděv moderátora Radka Nakládala dával tušit, že na řadu  v průběhu večera přijde ke slovu nejen hudba tanečního orchestru Dance Band Plzeň a vystoupení tanečního klubu Fialka jako taneční inspirace pro všechny přítomné.

img 6133

 

A bylo to tak.. došlo na soutěže – zprvu se sice  soutěžící nehrnuli, ale nakonec si to docela užívali. A v čem se soutěžilo? Samozřejmě v disciplínách, které měly co dočinění se zdravotnictvím. Test zručnosti spočíval v oblékání lékaře do operačního oděvu, vědomostní test, který absolvovaly tři finálové dvojice, kladl záludné otázky  z oblasti anatomie i provozu sušické nemocnice.

 

img 6409

 

Bylo to zajímavé…stejně jako odhalení některých anomálií, které soutěžící přiřkli lidskému tělu.  No, dobojováno bylo a finalisté si  odnesli pěkné ceny v podobě poukazů  do Hospůdky u Štěpána ve Vojeticích. A teď se ptáte, kde je ta JIPka? Ano, i to byla jedna z hlavních cen:

img 6600

 

Ostatně – že po celou dobu Pohodového plesu vládla skvělá atmosféra, o tom se můžete přesvědčit   při prohlížení fotografií.

-pan, foto as-