policie nove

Krimi, nehody – zřícený strop v Plaze

Děsivý zážitek v plzeňské Plaze

Šok ze zřícení  stropu v  plzeňské Plaze si odnesli lidé dnes  odpoledne. Před vchodem do kina se  zřítily sádrokartonové desky i s konstrukcí na které držely. Podle dosavadních informací policie byli tři lidé lehce zraněni, z objektu bylo evakuováno na osm stovek lidí. 

Zranění byli ošetřeni na místě, jedna pacientka je hospitalizovaná ve FN Plzeň.

Prostor kina byl okamžitě uzavřen, policie vyšetřuje příčiny nehody.

Informační linka pro zákazníky

Obchodní centrum kvůli mimořádné události také zřídilo informační linku, na niž se mohou zákazníci obracet s veškerými dotazy. Telefonní číslo je 257 090 600.

——————————————————————————————————————————————————–

Krimi z regionu

Matka dluží výživné na syna – od komisaře převzala usnesení o zahájení trestního stíhání 22 letá žena z Klatovska, která byla obviněna z přečinu zanedbání povinné výživy. Od září 2011 do současné doby neplní vyživovací povinnost na svého syna stanovenou podle rozsudku Okresního soudu v Klatovech. Dlužná částka činí 5 510 Kč.

Na Sušicku  se prohání s odcizeným motocyklem –  v obci u Sušice vnikl neznámý pachatel v noci z 26. na 27. března 2013 u domu do garáže a odcizil motokrosový jednosedadlový motocykl zn. Suzuki Arenze 250 žluté barvy. Majiteli vznikla škoda 60 500 Kč.

 

Opět se krade nafta – v noci z úterý na středu neznámý pachatel v Horažďovicích ze zaparkovaného nákladního vozidla z palivové nádrže odčerpal 200 litrů motorové nafty. Poškozené společnosti vznikla škoda 7 000 Kč.

(p cr, red)