Chce to sílu i grif

Máte síly na rozdávání a přemýšlíte o tom, že byste ji nějak vhodně využili? Nabízí se  možnost zařadit se do týmu sportovního STRONGMAN  klubu v Sušici.

Strongman sport – supertěžká silová atletika – zahrnuje řadu disciplín, které mají společné to,  že k jejich zvládnutí je zapotřebí velká síla, správný grif, odhodlanost čelit výzvám a vytrvalost.

Členové sušického Strongman klubu  se za tři roky fungování propracovali na republikovou úroveň a  chtějí jít dál. Tréninky nepodceňují ani v zimě a jakmile počasí dovolí, trénují venku.

Pro všechny příznovce, nadšence a fandy kteří by si chtěli vyzkoušet strongman disciplíny (obří pneumatika, koule, kláda kufry…), nebo se chtějí přijít jen tak podívat, jak siláci vypilovali přes zimu formu,  připravil STRONGMAN klub  Sušice na sobotu 27. dubna veřejný trénink.

 

strongman verejny trenink

Od 13 hodin na parkovišti  u haly TJ (za sokolovnou) si můžete i vy vyzkoušet kolik uzvednete, jestli vám odolá obří pneumatika, nebo se přijďte podívat, co takový běžný trénink strongmanů obnáší. 

(PR)

 

Licence Creative Commons
Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Nevyužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 Česko