policie

Policisté našli sebevraha včas

(aktuálně / ověřeno)  Případ se odehrál minulý týden ve čtvrtek, policie zveřejnila oficiální zprávu o něm v úterý v odpoledních hodinách:
 
Ve čtvrtek před sedmnáctou hodinou zatelefonoval na tísňovou linku 112 neznámý muž ze Sušicka, který oznámil, že má v úmyslu spáchat sebevraždu. Službu konající policista na Obvodním oddělení Sušice okamžitě začal jednat a pátral po telefonním čísle a na internetových stránkách, kde zjistil možného vlastníka.
 
Případ byl předán na oddělení v Kolinci. Tamní policisté krátce po sedmnácté hodině přijeli do blízké obce, kde se měl nacházet muž, který chtěl skoncovat se životem. Při prohlídce u domu a v jeho okolí policisté nikoho nenašli, až po chvíli uslyšeli zevnitř podezřelé zvuky. Jeden  z policistů využil svého oprávnění pro ochranu života osoby a rozbil skleněnou výplň ve dveřích, aby se dostal dovnitř a mohl zasáhnout.
 
V chodbě domu byl skutečně nalezen muž, který užil větší množství léků. Policisté okamžitě přivolali záchrannou službu, která sebevraha převezla do nemocnice k ošetření.
 
-p cr, red-