Hotel zaměstná kolem 20 lidí

Za dva a půl měsíce zahájí provoz Městský hotel Bobík. Otevřením hotelu a konopných lázní vzniknou ve Volarech zhruba dvě desítky nových pracovních míst. Jednatalé Ivo Rolčík, DiS a Mgr. Vít Pavlík hledají pro hotelový provoz a lázně zaměstnance. Již nějaký čas kolují po Volarech nepodložené fámy, že pracovní místa jsou již dávno před otevřením obsazená. Tyto informace se samozřejmě nezakládají na pravdě.

 

Ještě zhruba 14 dní, přesněji do 31. května, přijímáme písemné žádosti o pracovní pozice spolu s životopisem, motivačním dopisem a přiloženou kopií s nejvyšším dosaženým vzděláním, na adresu Městský hotel Bobík, s.r.o., Náměstí 325, Volary, sdělil jeden z jednatelů Ivo Rolčík.

 

Pro hotelový provoz hledají jednatelé provozního, účetní, recepční, kuchaře a pomocné síly do kuchyně, číšníky či servírky a do lázeňské části maséry nebo masérky.

 

Součástí hotelu bude také nový minipivovar, který v hotelové restauraci bude realizovat firma Pivo Praha, která nejen v České republice, ale i ve světě postavila již desítky podobných projektů a má v pivovarském oboru více jak dvacetiletou zkušennost. Měděné varny i technologie budou umístěny za prosklenou stěnou, návštěvníci restaurace tak budou moci sledovat proces vaření piva, což jistě přidá na atraktivitě. Roční výstav piva bude 300 hektolitrů.

 

Před hotelem vyroste terasa, která nabídne v letních měsících příjemné posezení.

 

(ir)

 

Fotografie z hotelu Bobík, březen 2013:

{gallery}volary/foto_obce/2013_03/bobik_brezen_2013{/gallery}