Sbohem školko, byli jsme tu rádi.

Sbohem školko, byli jsem tu rádi.

 

 

 

Blíží se pomalu léto a s ním začínají prázdniny. Pro „předškoláčky z Klostermannky“ jsou to už jenom poslední dva týdny, než řeknou školce sbohem a od září se vypraví se školní aktovkou do školy.  A aby se pořádně rozloučili a předvedli, co se ve školce naučili, uspořádali společně s paní učitelkami poslední besídku.

 

Ve čtvrtek 13.6 se sešli tatínkové, maminky, babičky, sourozenci a kamarádi, aby podpořili své ratolesti při besídce. A že se bylo na co koukat. Děti krásně secvičily pásmo pohádek, básniček, říkadel, nechyběly ani tanečky a hudební nástroje. Bylo vidět, že za čtyři roky ve školce udělaly velký pokrok a za každé vystoupení sklidily velký potlesk.

 

Jak se říká, to nejlepší přichází nakonec, tak i tentokrát se tak stalo. Paní učitelky dětem předaly tašku s dárečky, a aby to neměly tak jednoduché, vzít tašku a „zmizet“ k mamince, musely se představit celým jménem, povědět co se jim ve školce líbilo a na co se těší do školy. Dozvěděli jsme se, že všem se ve školce líbilo, především přátelství a kamarádství a do školy že se nejvíc těší na učení a úkoly. Tak jim přeju, aby jim ten předškolní elán dlouho vydržel.

 

Za všechny rodiče bych chtěla poděkovat paní učitelce Pěstové a paní učitelce Kolářové, že nám ty naše „zlatíčka“ posunuly zase o rok dopředu, že jim daly něco ze sebe a že to s nimi vydržely. Protože někdy to muselo být opravdu náročné.

 

Děkuji jménem snad všech rodičů.

Lenka Doubková

 

 {gallery}vimperk/2013/cerven/besidka/{/gallery}