policie nove

Policisté žádají o pomoc

ŠVIHOV – Smrtelné zranění při nehodě 

        Ve čtvrtek 27. června havarovala řidička s osobním vozidlem zn. Toyota Corolla ve směru ze Švihova na Klatovy –  z dosud nezjištěných příčin, došlo ke střetu s protijedoucím nákladním vozidlem zn. Mercedes. Při dopravní nehodě žena ve věku 25 let z Plzeňska utrpěla smrtelné zranění. Příčinu dopravní nehody policie dále šetří a hledá řidiče vozidla, který jel za uvedeným  vozidlem zn. Toyota ve směru na Klatovy.
 
      

Ve čtvrtek neznámý řidič srazil cyklistku

HORAŽĎOVICE – Hledáme svědky dopravní nehody. 

        K dopravní nehodě došlo v Horažďovicích ve čtvrtek 27. června 2013 ve 14.00 hodin na silnici I. třídy číslo 22, na křižovatce ulic Strakonické s ulicí Zahradní .
 
     V tu dobu tudy jel dosud nezjištěný řidič s neznámým vozidlem ve směru od centra na Strakonice. Stejnou cestou ve stejném čase jela i 73 letá cyklistka na jízdním kole. Na křižovatce s ulicí Zahradní odbočoval řidič vpravo a narazil pravým bokem do souběžně jedoucí cyklistky. Žena po střetu upadla na vozovku, řidič pokračoval v jízdě a odjel směrem na Velké Hydčice.
       
 
        Policisté žádají případné svědky uvedených dopravních nehod (a děkují za spolupráci), aby podali informace na telefon číslo 974 334 111 nebo na dopravní inspektorát číslo 974 334 251. Informace můžete sdělit i prostřednictvím e-mailu: ktdi@mvcr.cz.

  -p cr-