nehody

Nehoda motocyklisty

Bez řidičáku, v noci, na motorce…

Bez řidičského oprávnění se na motocykl posadil a na noční jízdu vydal 47letý muž z Klatov. Včera v 1.15 u Vojetic při sjíždění kopce nezvládl  řízení, motorkou narazil do kamenného obrubníku a havaroval. Při pádu na zem utrpěl lehké zranění, po příjezdu policistů, kteří zjistili že řídí “bez papírů” také odmítl dechovou zkoušku i lékařské vyšetření. Škoda na motockylu je vyčíslena na 5 000 korun, muž se bude zodpovídat z několika přestupků najednou.

 

Další krimi zprávy:

Zmizela motorka –  v noci z 5. na 6. července vnikl neznámý pachatel do domu v Horažďovicích a  odvezl si z něj motocrossový motocykl zn. XMOTO ACB31 bez registrační značky. Odcizením motocyklu vznikla majiteli škoda 20 000 Kč a poškozením zařízení 1 000 Kč.

 

Věci v autě – příležitost pro zloděje – o tom že nechávat věci v autě se nevyplácí se přesvědčili majitelé Peugeota ve Velharticích. V noci ze 3. na 4. července  jim z vozu neznámý pachatel ukradl sluneční brýle, svazek klíčů, pouzdro s doklady, autorádio, peněženku s finanční hotovostí a další věci. V tomto případě škoda činí 4 260 Kč.

 

Asi kutil domácí – sklepní prostory domu v Horažďovicích si vyhlédl a řádně pročesal neznámý zloděj, který se  následně “vybavil”  motorovou pilou, bruskou, nářadím a rybářským náčiním. Patrně proto, aby se mu lup lépe odvážel, přibral k tomu ve vedlejším domě v chodbě odstavené jízdní kolo.  Majitelům vznikla škoda 25 500 Kč.

 

Do třetího se nedostal – v noci z pondělí na úterý neznámý pachatel v Sušici ze zaparkovaných dvou nákladních vozidel z palivových nádrží odčerpal 550 litrů motorové nafty, u třetího vozidla poškodil víčko u nádrže. Celková škoda činí 21 580 Kč. Policie případ šetří pro podezření ze spáchání přečinu krádež.
 

 

-red, p cr-