Povedl se start i úvodní představení

Sušičtí skejťáci si v sobotu oficiálně rozbalili svůj dárek   – novou rampu (na novém místě – ul. U Koupaliště) s překážkami pro skateboardy i kola.

I přes úmorné vedro, které vybízelo spíše k pobytu ve stínu nebo někde u vody, se v sobotu kolem jedné hodiny shromáždili fanoušci skateboardingu v novém areálu. Na programu bylo slavnostní otevření a oficiální zahájení provozu Mystic parku.

Slavnostním přestřižením pásky byl ‘pověřen’ starosta města Petr Mottl a místostarostka Věra Marešová, za přítomnosti ředitele sušických sportovišť Lukáše Hamáka.

Sportovní křest areálu odstartoval v 16 hodin, kdy se zhruba 30 skateboardistů účastnilo hlavního závodu o nejlepší trik provedený na “prkně”. Závod byl zadotován částkou 5 000 Kč pro jezdce s nejlépe a nejkreativněji provedeným trikem. Zúčastnili se  opravdu dobří borci a pro diváky to byla vskutku nevšední podívaná.

Celý program byl zakončen večer na Santosu, kde se konala závěrečná afterparty, kterou hudebně doprovodily HC kapely a sušičtí rapeři Korboot – Kudyman – Spiff. Ani tato část programu nezůstala bez povšimnutí a  skončila až v pozdních nočních hodinách.

-doc-

{jcomments off}