Áčko prohrálo v Benešově

Na svůj třetí zápas se vypravilo v neděli sušické áčko do Benešova, kde na ně čekal tvrdý oříšek. Domácí zatím oba své předchozí zápasy vyhráli a byli pasováni do role jasného favorita, sušičtí mohli jen překvapit. Bohužel se žádné překvapení nekonalo a Benešov zvítězil 2:0.

 

V dalším kole bude Sušice na domácím hřišti hostit družstvo Českého Krumlova. K pouťovému odpoledni určitě patří i kvalitní fotbal a tak zveme všechny fandy Sušice, aby v neděli 1.9. přišli od 17.00 podpořit domácí mužstvo.

 

 

V prvním kole okresního přeboru se na sušickém hřišti představil celek Nezamyslic. V nepříjemném počasí se v normálním hracím čase oba celky rozešla smírně 2:2, o tom že rozdílový bod zůstane doma bylo rozhodnuto až po dlouhé sérii pokutových kopů.

 

TJ   SUŠICE   “B” – SOKOL NEZAMYSLICE   2 : 2 (2 : 0) PK 10:9

 

Branky: 28. a 38. Petr Kodýdek – 75. Jaromír Pánek, 81. František Ritter

Rozhodčí: Vladimír Pastyřík. ŽK 3 : 1. Diváků: 120

TJ Sušice “B”:Tomáš Mařík, Jiří Bešta, Jaroslav Sachr, Luboš Šoural, Petr Chmelík, Tomáš Klíma, Imrich Varga, Lukáš Blažek, Pavel Hubáček, Miroslav Bachroň, Pavel Kodýdek

střídali: Michal Kodýdek, Jan Chudý, Pavel Vinický, Václav Žežulka a Jakub Novák

 

 

V 1.kole IV.třídy skupiny B se sušické „céčko“ vydalo do Rabí k zápasu s družstvem Budětic.

V prvním poločase ukázala Sušice domácím lekci z produktivity, kdy na tři vyložené, ale neproměněné šance Budětic odpověděla gólem Kříže z 25. minuty. Ve druhém poločase se karta obrátila a domácí nejprve vyrovnali a vzápětí přidali v 62. minutě i vedoucí gól. Svou převahu dovedli do konce a tak si sušičtí přivezli první těsnou porážku v letošní sezoně.

 

BUDĚTICE – SUŠICE C         2 : 1 (0 : 1)

Branky: 60. Tušinovský Jan, 62. Melka Roman – 25. Kříž Zdeněk

Rozhodčí : Pena Miroslav. ŽK 2 : 2. Diváků: 110

 

 

(doc)