Memoriál Ivana Ketzera ve Vacově

Ve středu 28. srpna pořádal fotbalový oddíl SK Vacov I. ročník memoriálu Ivana Ketzera, dlouholetého fotbalového rozhodčího a fotbalového činovníka, který tíhl především k mládežnickému fotbalu. Proto byl také turnaj určen kategorii mladších žáků.

Ivan Ketzer byl výborný rozhodčí, ale hlavně výborný člověk; bohužel takoví odcházejí do fotbalového nebe příliš brzo. Náš oddíl byl velmi potěšen a poctěn, že nás Vacovští na tento turnaj pozvali a i přes časovou vytíženost našich hráčů a trenéru jsme pozvánku rádi přijali. Hrálo se na dvou hřištích a čestné výkopy provedli synové pan Ketzera – Radek a Michal, kteří se na konci turnaji společně se svou matkou postarali i o vyhlášení celého turnaje.

 

ivan ketzer se synem radkem

Ivan Ketzer se synem Radkem

 

Šumavan Vimperk – Volyně 4:1

branky Vimperka: 2 Rod, Červený, Vlček

Osek – Šumavan Vimperk 0:7

branky: 3 Uhlík, Zahradník P., Červený, Rod, Matoušek M.

Vacov – Šumavan Vimperk 1:1

branka Vimperka: Uhlík

 

Nejlepším hráčem celého turnaje byl pořadateli vyhlášen Vimperský Michal Uhlík.

Sestava Vimperka: Jaroš M., Uhříček L., – Vrábel M., Uhlík M., Matoušek M., Děd T., Vlček T., Rod O., Červený O., Zahradník J., Zahradník P., Šimek L.

Trenér: Michal Uhlík

Hodnocení trenéra Michal Uhlíka:

Odehráli jsme zajímavý turnaj, u kterého nakonec vyšlo i počasí. Sehráli jsme tři zápasy, převážně proti starším protihráčům. Podali jsme dobré výkony, předvedli několik krásných akcí a zaslouženě celý turnaj vyhráli. Hrálo se systémem každý s každým na 2 × 15 minut. Na své konto jsme si připsali výhru s Volyní 4:1,kdy góly dávali O. Červený 2, Rod a Vlček. Následně jsme porazili Osek 7:0 a o góly se postarali Uhlík 3, Červený, Rod, M. Matoušek a P. Zahradník. Poslední naše utkání jsme remizovali s domácím týmem Vacova 1:1, přičemž za nás vyrovnával Uhlík. Odehráli jsme dobrá utkáni a musím pochválit všechny kluky od brankařů po útočníky. Vyzdvihl bych ale výkony M. Jaroše a M. Vrábela. Oddílu SK VACOV děkuji za hezký turnaj a jsem moc rád, že jsem se mohl tohoto turnaje zúčastnit, neboť se odehrával jako Memoriál Ivana Ketzera, mého dobrého kamaráda.“

Lukáš Sýs, šéftrenér mládeže TJ Šumavan Vimperk – fotbalový oddíl

www.fclvicata.estranky.cz