Tým B rozstřílel Bolešiny

Ani v pátém kole divize nepřálo fotbalistům „áčka“ štěstí. Na hřišti Milevska sice měli v prvním poločase několik šancí, z nichž největší měl Králík, který z malého vápna netrefil branku a tak trestal soupeř.

Ve druhé půli se obraz hry příliš nezměnil, smůlu při zakončení měl ve 46 minutě tentokrát sušický Vrhel. Navíc ke konci zápasu tlak sušických polevil a tak opět úřadovali domácí, kteří s nešťastnou pomocí sušické obrany docílili druhého gólu. A tak ani v tomto kole nedosáhli hráči Sušice na bod a se ziskem jednoho bodu z 5 zápasů jsou na 15. místě tabulky.

 

MILEVSKO – SUŠICE   2 : 0 (1 : 0)

 

 

V neděli 15. září od 17.00 se mužstvo Sušice A utká na domácím hřišti s fotbalisty z Písku, kteří jsou i vzhledem ke svému postavení v tabulce ( 2. místo ) poměrně jasným favoritem.

 

 

Ve třetím kole okresního přeboru přivítali fotbalisté Sušice B na svém trávníku družstvo Bolešin. Hosté v první polovině ještě dokázali držet s domácími víceméně vyrovnanou partii. Rozhodla branka ze 48. minuty na 2:0, poté se odpor hostí zlomil a domácí borci si otevřeli střelnici až do konečného výsledku 7:0.

 

TJ SUŠICE B – BOLEŠINY A 7 : 0 (1 : 0)

Branky: 54., 58. Varga Imrich, 63., 72. Chmelík Petr, 27. Farták Josef, 48. Hubáček Pavel, 78. Marek Tomáš

Rozhodčí: Javorský Josef. ŽK 0 : 1. Diváků: 70

 

 

Sušické „ céčko“ ve 3 kole IV. B třídy vyrazilo na zápas do Kolince. Ve výkonově vyrovnaném zápase se nakonec štěstí přiklonilo na stranu domácích.

 

S. KOLINEC – SUŠICE C 3 : 2 (2 : 1)

 

Branky: 4. Javorský Štěpán, 15. Ráb Michal, 90. Brůha Martin – 37. Nový Petr, 56. Buchsbaum Petr

 

Rozhodčí: Balák Michal. Hráno bez karet. Diváků: 80

 

 

(doc)