„Áčko“ i přes prohru ukázalo formu

V šestém kole soutěže přivítalo domácí áčko na svém hřišti aktuálního lídra tabulky – celek Písku. Úvod utkání vyzněl jednoznačně ve prospěch hostí , kteří dvěma góly už po čtvrt hodině vedli. Domácí to však povzbudilo a už v 16 minutě vstřelil Szedmák kontaktní gól.

Hra se vyrovnala a domácí se pustili do boje a byli píseckým více než vyrovnaným soupeřem.

Tento stav trval i ve druhé půli. Domácí se neustále snažili o vyrovnání, tuto snahu přibrzdil v 84 minutě brejk Voráčka. Další kontaktní gól sušických zaznamenal v první minutě nastaveného času Radek Kočí. Poté celek Sušice vsadil vše na útok a tuto snahu potrestal v 92 minutě písecký David Chytrý.

I přes nepříznivý výsledek zanechali domácí na hřišti velmi dobrý dojem a do šaten je provázel zasloužený potlesk.

 

SUŠICE – PÍSEK 2 : 4 ( 1 : 2)

 

Branky: 16´ Jakub Szedmák, 91´ Radek Kočí – 6´ a 14´ Jan Zušťák, 84´ Martin Voráček, 92´ David Chytrý

Rozhodčí: Lukáš Machýček – Michal Štefan, Jan Váňa. ŽK: 2 : 3. Diváků: 450

 

V příštím kole se Sušice A vypraví na hřiště ZČE Plzeň. Oba týmy měli podobnou cestu do divize a v tabulce je dělí pouze jeden bod, takže pokud by sušičtí fotbalisté zopakovali výkon z posledního utkání, šance na zisk prvních bodů by byla dost reálná.

 

V okresním přeboru vyjela sušická rezerva na hřiště celku Luby B. Úvod zápasu patřil domácím, kteří však nedokázali proměňovat šance a tak byli rázem na řadě hosté. Ve 21 minutě po jednom z úniků Vargy to bylo 1:0. Domácí i nadále předváděli festival neproměněných šancí, až nakonec ve 45 minutě srovnal Bešta.

Druhá půle byla zpočátku vyrovnaná, domácím však brzy došel dech a tak sušičtí převzali iniciativu a nakonec svou převahu korunovali v 81 minutě druhým gólem.

 

LUBY B – TJ SUŠICE B 1 : 2 (1 : 1)

 

Branky: 45. Bešta Jiří – 22. a 81. Varga Imrich.

Rozhodčí Habada Vladislav. ŽK 4 : 1. Diváků: 50

 

Ve IV. třídě svedl los sušický tým C s celkem Zavlekova. Hosté, kteří aktuálně okupují 3. místo v tabulce se ukázali jako silný soupeř a tak domácí prohráli 1:2.

 

SUŠICE C – ZAVLEKOV   1 : 2 (1 : 1)

 

Branky: 39. Kasík Jan – 14. Fous Jan, 83. Špitalský Jan

Rozhodčí: Miroslav Pena. ŽK 2 : 2. Diváků: 80

 

(doc)