TANEČNÍ – Co se v mládí naučíš…

Co se v mládí naučíš…

 

V pátek 27. září začala po roce první lekce tanečních pro mládež pod vedením Tomáše Gaudníka a jeho partnerky Karolíny Kundrátové. Nemusím připomínat že Tomáš Gaudník je Mistr ČR ve standardu a v latině v juniorské kategorii, semifinalista na mistrovství světa v latinskoamerických tancích a několikanásobný finalista na evropských soutěžích.

 

 

Ale zpátky k tanečním, tanečníkům a tanečnicím. Musím je hned na úvod pochválit, neboť jak dámy, tak pánové věnovali maximum úsílí, aby vypadali co nejlépe. A tak se sál naplnil oholenými, navoněnými a skvěle oblečenými mladými muži. Na druhé straně dámy nasadily vysoké podpatky, oblékly své nejlepší šaty a po celý večer se usmívaly na své taneční protějšky.

 

A že to s nimi neměly jednoduché. Vždyť hned první taneční večer byl v rytmu mazurky, cha-chy (svižný latinskoamerický tanec pocházející z Kuby) a waltzu. A nohy se trochu motaly a motaly. Nakonec všichni taneční kroky pochopili, bravurně zvládli a byli odměněni potleskem od svých rodičů, sourozenců, nebo babiček.

 

Příští taneční budou již tento pátek. Mládenci mají donést své taneční partnerce kytičku a čekají na všechny nové kroky a taneční znalosti.

 

Přejme jim hodně zábavy a tanečních zážitků.

 

(ld)

foto: https://www.facebook.com/tsgaudnik

 

{gallery}vimperk/2013/zari/gaudnik/{/gallery}