policie

NEdávejte zlodějům příležitost

Nedávejte zlodějům příležitost – opět varuje Policie ČR v souvislosti s vloupáním do vozidel v nichž majitelé nechávají věci, které zloděje lákají. Stačí jim velmi krátká doba na to, aby se do vozu dostali a vzali si z něj co chtějí…

 

Poslední případ vloupání do vozu se stal včera v Horažďovicích:

V úterý 8. října 2013 v době od 14.50 do 15.10 hodin v Horažďovicích vnikl na parkovišti u prodejny neznámý pachatel do zaparkovaného vozidla zn. Škoda Felicia. Uvnitř vozidla pachatel odcizil přenosný počítač a kabelku, ve které měla poškozená osobní doklady. Celková škoda činí 8 349 Kč.

 

 

Podvodník neplatí výživné na dceru, nezaplatil ani ubytování v hotelu

Od komisaře převzal usnesení o zahájení trestního stíhání 24 letý muž z Klatov, který byl obviněn z přečinu zanedbání povinné výživy a přečinu podvod. Muž v době od dubna 2012 do měsíce července letošního roku neplnil vyživovací povinnost na svou dceru, kterou má stanovenou podle rozsudku Okresního soudu v Klatovech. Dlužná částka činí 33 000 Kč.

    V dubnu a květnu letošního roku se tentýž muž se nechal ubytovat v klatovském hotelu kde uvedl, že služby zaplatí společnost, kde pracuje. Podvodník si vše vymyslel – v uvedené firmě nikdy nepracoval a způsobil hotelu škodu ve výši 16 000 Kč.

 

– p cr-