hokej

Sušičtí hokejisté porazili doma Radomyšl !

Soupeř, netající se ambicemi na postup do Krajského přeboru , vedl v osmé minutě zápasu už 0:2. Sušičtí si ale aktivní hrou vynutili několik přesilovek a do konce první třetiny otočili skóre ve svůj prospěch. Do kabin se šlo za stavu 3:2 pro domácí.

 

   Začátek druhé třetiny byl ze strany hráčů TJ Sušice velice chaotický a tak vyrovnání stavu na 3:3 na sebe nenechalo dlouho čekat. Naštěstí se zásluhou výborně kombinačně zahrané akce v podání Broža – Holý podařil domácím hráčům opět stav naklonit na svou stranu. V druhé třetině se hra obou mužstev vyrovnala. Soupeř z Radomyšle vždy dokázal odpovědět na vstřelenou branku a tak druhé dějství nenašlo vítěze. Druhá třetina skončila smírně 3:3.

 

   Do třetí třetiny vlétli sušičtí s mírně pozměněnou sestavou a dvěma góly soupeři odskočili a výsledek 8:5 si již zkušeně pohlídali.

   „Tento výsledek je pro nás velice motivující. Pochvalu si za obrovské nasazení a disciplinovanou hru zaslouží všichni hráči.“ Tak zhodnotil hru svých svěřenců trenér Bohumil Korál.

 

TJ Sušice : Sokol Radomyšl 8:5 (3:2,3:3,2:0)

 

¨

Branky (Asistence): 11´Pokorný, 14´Vávrů (Broža), 16´Rendl,
26´Holý (Broža),38´Broža, 39´Petera (Horák), 41´Vávrů (Machovec), 46´Lejsek..
Sestava: Šlais, (Potužák) – Lemberger M.,Rendl,Lejsek,Šmrha-Ryšavý,Vávrů,Broža,Holý,Korál,Pokorný,Petera,Horák,Machovec,Vachoušek,Kutil.