parkoviste

Tak jak je to s těmi bariérami?

parkoviste

 

To snad není možný” stálo v  záhlaví e-mailu, který přišel do redakční pošty včera večer.  “Je to jen krátkodobé nedopatření jak doufám, protože v blízkosti, jak jsem si všimla, probíhají stavební práce a je i částečná uzavírka, nicméně parkoviště uzavřené nebylo a o víkendu se na zimní stadion, na hokejové zápasy, sjíždí  víc aut. A může se i stát, že  mezi fanoušky  byl někdo, kdo  na autě vozí značku opravňující ho parkovat na těchto místech. No jo, ale jak to udělat? Tak snad se ten, kdo tohle vyhrazené parkování takhle využil, alespoň zamyslí a pro ostatní to bude k pousmání. “Skladník” by zasloužil oenění  MYSLITEL ROKU i s veřejným předáním...,” pokračuje autorka fotografie a e-mailu.

 

No ano, doufejme, že to je vážně výjimka a i když se možná pobavíme, nebude se takový “žert” opakovat. Tenhle obrázek by rozhodně patřil do rubriky “Líbí – nelíbí”, “Vadí – nevadí”, “Všímáme si  v našem městě” a podobně.

Všimli jste si něčeho podobného i vy? Pošlete nám  fotografii, námět nebo otázku – zeptáme se za vás. Našim hůře mobilním spoluobčanům přejeme, aby se  s podobnými “bariérami” setkávali co nejméně a pokud už k nim dojde, tak vždy jen v situacích, kdy se budou  i oni moci pousmát…

-red-