Hokejisté stále bez bodů

30-DSC 0062

Jiskra Humpolec-HC Vimperk 4:3 (3:2, 1:1, 0:0)

Vyloučení: 7/10,Voldřich (V) 2+10

Rozhodčí: Grochal, Vaňásek, Sváček

Sestava Vimperka: Podskalský-Horejš, Předota J., Předota O., Voldřich, Vávra, Sitter R., Vinš, Ženíšek, Lang, Paule, Slabý, Gabauer, Kouba, Hail, Plouhar

 

Hosté z Vimperka přijeli do Humpolce s jasným cílem konečně protrhnout smůlu a zvítězit. Ze základního kádru chyběli zraněný Janda a pracovně vytížený Král. Utkání začali hosté ve svižném tempu a již v první minutě po asistenci Ženíška skóroval Lang-0:1. Skóre zůstalo nezměněno až do 12. minuty, kdy domácí z nenápadného protiútoku přelstili vimperskou obranu a srovnali stav na 1:1. Ihned po obdržené brance byl vyloučen vimperský Paule a přesilovku využili -2:1. Za další minutu byl vyloučen vimperský hráč, tentokrát Vávra a domácí opět přesilovku využívají-3:1. Během tří minut hosté třikrát inkasovali a toto bylo zřejmě rozhodující pro vývoj utkání. Těsně před koncem první třetiny též využili přesilovou hru  Slabým po asistenci Vávry. Ve druhém dějství se přelévala hra od branky k brance, hrál se bojovný hokej. První branku této třetiny dali domácí, když opět využili přesilovou hru – 4:2. V polovině utkání snížil na 3:4 Lang, asistoval Ženíšek. Třetí třetina pokračovala v podobném tempu jako druhé dějství, za zmínku stojí trestné střílení domácích, které Podskalský úspěšně vyřešil. Vimperští hokejisté se všemi silami snažili vyrovnat, ale to se nepovedlo ani při power- play.

Po čtyřech odehraných zápasech jsou vimperští stále bez bodu. Za týden odehraje tým HC Vimperk  na domácím ledě další mistrovské utkání, kdy bude hostit tým Loko Veselí n.L.

Horejš J.