Rodičovství chce odvahu

Dítě nepřichází na svět s návodem k použití a na to , jak s nimi zacházet a jak je vychovávat, musíme větinou přijít sami.

Tato slova společně s dalšími o odvaze být rodičem zazněla dnes v obřadní síni sušické radnice hned třikrát. Trojí vítání občánků se odehrálo, podobně jako včera, i dnes. Členka SPOZ Jaroslava Holečková  popřála dětem i rodičům hodně odvahy, trpělivosti, radosti a štěstí v dalším životě a slavnostně je, spou s matrikářkou Alicí Primasovou, přivítala  do života v Sušici.

img 9143

Nezbytná gratulace a podpis do městské kroniky jako upomínka na slavnostní den

 

Ačkoli se všichni pozvaní nedostavili a na fotkách se nenajdou, přeci jen si  naši noví malí spouobčánci zaslouží být jmenováni všichni. Pro koho tedy byl připraven malý dárek, pamětní knížka a  roztomilé vystoupení dětí z MŠ Smetanova?

img 9129

Děti zpívaly a recitovaly pod vedením Jaroslavy Hanusové

 

Vítání občánků 22. října 2013

Adriana Hozmanová, Šimon Jeřábek, Justýna Třísková, Klára Třísková, Štěpán Puchinger, Veronika Mačlová , Matyáš Vejtruba, Karolína Pytlová, Michaela Hofmannová, Jaroslav Václav Valdman, Annabella Černá, Petra Čubová, Radovan Kohout, Filip Míčka,  Václav Faic, David Pletl, Michaela Chvojková

 

Vítání občánků 23. října 2013

Barbora Bublíková, Filip Holý, Jasmína Slivoňová, Vít Černý, Adéla Jíchová, Natálie Kohoutová, Gabriela Zdařilová, Michal Kamenec, Anna Ullmannová, Lenka Jandová, Betty Vošalíková, Terezie Kůsová, David Plechata, Petr Kohout, Matyáš Babka, Jan Koňarik, Kristián Vaněček.

 

img 9108

 

img 9132

 

img 9151

 

Rodičům k jejich malým pokladům gratulujeme a přejeme všem hodně zdraví  a radosti!

 

Další fotografie z vítání občánků 23. října najdete ve FOTOGALERII.

 

-as-