Podzimní část nižších soutěží skončila

Jak už titulek napovídá, sušické týmy B a C měly o uplynulém víkendu před sebou poslední zápasy podzimní části a nutno konstatovat, že tentokrát se dočkali plného bodového zisku. Divize má před sebou ještě celý listopad a tak na sušický hlavní tým čekají ještě těžké zápasy.

Ve 13. kole divize se sušičtí potkali s těžkým soupeřem, jihočeská Čížová je v poslední době k nezastavení.

Od počátku zápasu se sušičtí snažili něco na jihočechy vymyslet, bohužel všechny pokusy vyšly naprázdno. A když pak domácí vyrobili v půli prvního poločasu dvě hrubky, zkušenější soupeř nemilosrdně trestal.

Po přestávce sušičtí změnili obraz hry, výsledkem bylo zkorigování stavu – v 64. minutě se trefil Vrhel. To podnítilo domácí ke zvýšení tlaku, přišly i šance, ale díky výbornému výkonu brankáře hostí vyšla snaha o vyrovnání naprázdno.

 

TJ SUŠICE – ČÍŽOVÁ 1 : 2 ( 0 : 2 ).

Branky: 64´ Miroslav Vrhel – 20´ Miroslav Kučera, 22¨ Ondřej Prášil

Rozhodčí: Štefan – Machýček, Simbartl. ŽK 0 : 2. Diváků 200.

 

V sobotu 9.11. od 14.00 se sušické áčko potká v Rokycanech s místním klubem, který nemá z domácích zápasů zrovna kvalitní výsledky.

 

 

Sušická rezerva se o víkendu představila na hřišti týmu Janovice A. Oba týmy měly před zápasem shodný počet bodů a tak toto utkání rozhodovalo o postavení v tabulce. Sušičtí se ukázali jako lepší a nakonec zvítězili 3:2. Přezimují tak ve středu tabulky na 7. místě, přičemž od druhého Sokola Běšiny je dělí pouhých 5 bodů.

 

JANOVICE – SUŠICE B 2 : 3 (2 : 2)

Branky: 10. a 30. Urban Miroslav – 4. Farták Josef, 18. Varga Imrich, 47. Hubáček Pavel

 Rozhodčí Bureš Jiří. ŽK 2:3. Diváků 30

 

 

Sušičtí Celtics přivítali doma Soběšice, které aktuálně uzavírají tabulku IV, třídy. Výkonostní rozdíl se potvrdila domácí zvítězili 2:1.

Po podzimní části se sušická stará garda nachází na 10 místě tabulky s 11 body, na devátého jí schází 6 bodů, což je motivací do jarní části.)

 

SUŠICE C – SOBĚŠICE 2 : 1 (2 : 1)

Branky : 14., 32. Kratejl Petr, – 17. Berger Karel

Rozhodčí Pena Miroslav. ŽK 1:1. Diváků 80

 

 

(doc)