Sušice podlehla Sokolu Radomyšl -AKTUALIZOVÁNO!

V sobotu 16.11. odehráli sušičtí hokejisté mistrovský zápas s týmem Sokol Radomyšl, jež je momentálně v čele tabulky okresního přeboru. Velká marodka, která postihla A tým Sušice, měla za důsledek fakt, že hráči k zápasu odcestovali jen s jedenácti muži do pole.

   V první třetině se hrál rychlý hokej na obou stranách. Sušice se ujala v desáté minutě vedení gólem Šmrhy, ale bohužel ještě v téže minutě stihl soupeř vyrovnat.

   Vstup do druhé třetiny se sušickým nepovedl a tak se Radomyšl dvěma slepenými góly v 21. a 23. minutě ujala vedení 3:1. Na konci prostřední části se ale svým prvním gólem v kategorii mužů podařilo Eriku Vachouškovi vrátit naději hráčům ze Sušice na dobrý výsledek.

   Bohužel tato naděje trvala jen devět minut. Hráč Radomyšle střelou z brejku brankáře Šlaise nepřekonal, ale následná dorážka už v síti skončila. Tři minuty před koncem utkání ještě soupeř

skóre upravil na konečných 5:2.

   Zápas rozhodl fakt, že na lavičce Sokola Radomyšl sedělo 17 hráčů zatímco na sušické zmíněných 11. Ve třetí třetině došly našim hráčům logicky síly a to i z toho důvodu, že v průběhu 60 minut jsme měli deset vyloučených. Bohužel posuzování zákroků rozhodčími v této soutěži je velice nestabilní a ne vždy citlivé a korektní. Poměr vyloučených 13:10 hovoří za vše.

 

   Příští mistrovské utkání odehrají muži TJ Sušice v neděli 24.11.od 16hod v Sušici s týmem Sokol Cehnice. Hokejový oddíl tímto zve všechny fanoušky, aby přišli naše hráče podpořit.

 

PODLE AKTUÁLNÍ INFORMACE SE NEDĚLNÍ ZÁPAS S DRUŽSTVEM SOKOLA CEHNICE ODKLÁDÁ PRO VELKOU MARODKU SOUPEŘE.

O náhradním terminu budeme včas informovat.

 

Sokol Radomyšl : TJ Sušice 5:2 (1:1,2:1,2:0)

 

Branky (Asistence): 10´Šmrha (Lejsek), 29´Vachoušek (Šmrha).

Sestava: Šlais (Potužák ) – Lejsek, Šmrha, Rendl, Blažek – Ryšavý, Vávrů, Broža, Holý,
                Šašek, Petera, Vachoušek.

Vyloučení: 13:10

 

Další podrobnější informace o soutěži, kompletní výsledky, tabulky, statistiky a další zajímavosti najdete na webu hokejistů TJ Sušice www.susice.borec.cz