ZUŠka je na advent připravená

Základní umělecká škola  nabízí  velmi pestrý program v období adventu.

 

Na akce zve ředitel školy Pavel Vališ:

“Chtěl bych upozornit zejména na „lahůdku“, kterou jistě bude provedení operky Z. Svěráka a J. Uhlíře – O dvanácti měsíčkách. Hudbu upravila a zinstrumentovala Petra Vališová.

V sále MěKS se představí v hlavních rolích: Šárka Kasalová – Maruška, Tereza Malíková – Holena, Karolína Karasová – matka, Erik Ernest – ženich, pěvecký sbor ZUŠ pod vedení Kateřiny Falcníkové, orchestr ZUŠ pod vedením Pavla Vališe. V roli 12 měsíčků se představí: Milan Sečanský, Roman Hajník, Jaroslav Starý, Bohuslav Fleišmann, Roman Toman, Jaroslav Pulkrábek, Petr Staněk, Karel Škvrna, Martin Vališ, Jan Kopf, Jan Hrdlička, Pavel Koldinský.

 

Věřím, že i tradiční adventní koncert našeho dechového orchestru přinese všem krásný zážitek. Zazní zbrusu nové skladby koncertní, muzikálové melodie, mnoho zpěvu, sólové instrumentální vystoupení a další.

 

Jako „bonbónek“ si pak naše škola připravila pro všechny nové kalendáře na rok 2014. Nástěnný, který je složen z výtvarných prací žáků našeho výtvarného oboru k mezinárodnímu filmovému festivalu Naturvision 2013 a stolní kalendář. Ten je věnován dechovému orchestru a průřezu fotografií za posledních téměř 10 úspěšných let. Oba kalendáře budou v prodeji na všech akcích, které pořádáme. Doufám, že si z naší bohaté nabídky vyberete.”

 

 

advent zus komplet

-red-

(další pozvánky najdete v sekci ADVENT 2013 / banner/ nebo v kalendáři akcí)