Jihočeský Soccer Cup

fotbal turnaj cb

 

České Budějovice: V sobotu a v neděli 7. a 8. prosince se za přispění Dynama a Jihočeského KFS uskuteční v nafukovací hale na Složišti turnaj pro ročníky 2005 a 2007. Oba turnaje začínají v 9.00 hodin.

 

„Protože se na jihu Čech nehraje moc hodnotných turnajů, tak se SK Dynamo ČB a Jihočeský OFS rozhodli uspořádat kvalitně obsazený turnaj pro kategorii 2005 a 2007. Nejde jen o sbírání vítězných pohárů, ale o konfrontaci s jinými soupeři, než na které jsme zvyklí. Jako trenéři poznáme na těchto těžkých turnajích, kde máme chybičky, a poté se je snažíme na tréninku odstranit. Především nám jde o to, aby z toho měly děti radost a odvezly si medaili, doufejme že i ten pohár, ale hlavně hezkou vzpomínku na České Budějovice,“ uvedl trenér Dynama České Budějovice Petr Požárek.

 

V sobotu se utkají ročníky 2005, hraje se každý s každým, v rozestavení 4+1: AC Sparta Praha, SK Dynamo, Malacky (SK), Teplice, Hradec Králové, Brno, Vimperk, Jihlava, Most, Chrudim.

 

Lukáš Sýs – šéftrenér mládeže TJ Šumavan Vimperk

„Jsme rádi, že jsme zváni na takto kvalitně obsazené turnaje. Je to vizitka našich trenérů – v tomto případě konkrétně J. Uhlíka, M. Willmanna a M. Sedláčka, kteří mají v našem oddíle tyto ročníky na starost. Přeji klukům, aby se jim na turnaji herně dařilo a aby jako vždy reprezentovali náš oddíl a město Vimperk v tom nejlepším světle.“ 

 

(zf)