s-m-s logo

Vánoční dárky ze sušických sportovišť

Vánoce se nezadržitelně blíží a všichni si lámou hlavu nad tím, co jim a jejich blízkým letos přinese Ježíšek. Máme pro Vás pár tipů na dárky od nás.

 

Chcete dát radost z pohybu a dobrou náladu, kupujte „Dárkové poukazy Sportovišť města Sušice“. Možností je hned několik. Poukaz na 10 lekcí SPINNINGU (600,- Kč), na 10 lekcí KRUHOVÉHO TRÉNINKU (600,-Kč) nebo na kurz lezení na horolezecké stěně včetně zapůjčení vybavení (510,-Kč)

Pokud Vaše děti či vnoučata ráda bruslí, kupte jim „Permanentku na veřejné bruslení pro děti“ (11 vstupů za zvýhodněnou cenu 150,- Kč). Pro dospěláky je pak možnost permanentky na 11 vstupů za 300,-Kč.

 

Nemusíte jezdit do velkých obchodních centrem a trávit spoustu času sháněním dárků, které stejně po chvíli skončí v krabici nebo zaprášené na poličce. Stačí, když napíšete na info@sportoviste-susice.cz nebo zavoláte v pracovních dnech od 8:00 do 15:30 na telefon 376 555 061 a vše domluvíme.

 

Na našich webových stránkách najdete i SPECIÁLNÍ VÁNOČNÍ NABÍDKU kvalitních triček Sportovišť města Sušice (varianty spinning, lezení, zimní stadion) – trička značky HIGH POINT se grafikou naší organizace – za mimořádnou cenu 499,- Kč (běžná cena 600,- Kč) – více informací na www.sportoviste-susice.cz

 

Sportoviště města Sušice