Přivítejte nový rok po svém!

Rozloučení se starým a přivítání nového roku rozhodně nemusí být v duchu tradičních obložených chlebíčků u televize. Zkuste to letos jinak. Máme pro vás několik tipů, jak strávit silvestrovský den a večer:

 

 

SUŠICE

 

08.30 hodin – Silvestrovský pochod na Sedlo

silvestr sedlo

Při příležitosti pochodu se pořádají v penzionu Pod Sedlem vepřové hody. Přijďte ochutnat dobroty z domácí zabijačky! Samozřejmě nesmí chybět tradice – budou se péct i čerstvé domácí vdolky.

 

 

s-m-s logo

 

11.00 a 12.30 hodin – zimní stadion silvestrovsky vyleštil ledovou plochu pro veřejné bruslení – rodiny s dětmi jsou vítány od 11 do 12 hodin, od 12.30 hodin pak ledová plocha patří veškeré veřejnosti.

 

 

rkfarnost susice

 

 

18.00 hodin – Bohoslužba v kostele sv. Václava

– v děkanském  kostele sv. Václava – památka sv. papeže Silvestra I.

 

 

 

logokloub21.00 hodin – Tradiční Silvestr v OU!

tradkl

 

 

 

MOUŘENEC

mourenec5

 

 

00.05 hod.Přivítání Nového roku na Mouřenci

– Půlnoční mše – v kostele sv. Mořice, celebruje P. Tomas van Zavrel, doprovod Metonia, vzpomínka na P. Zdislava Pešata. Areál osvětlen, ale baterku sebou.

 

 

 

CHANOVICE

20.00 hodin – Myslivecky Silvestr

myslivec

– silvestrovská veselice s bohatou zvěřinovou tombolou.

Pořádá Myslivecké sdružení Chanovice v KD v Chanovicích

 

 

 

HRÁDEK u Sušice

logo-zamek-hradek

20.00 hodin Poklidný Silvestr v zámecké restauraci

Nemáte rádi bujaré veselí, petardy a hlučné oslavy příchodu nového roku? A přesto chcete prožít společný večer s rodinou a přáteli?

Přijměte naše pozvání do zámecké restaurace na silvestrovské menu. Užijte si poklidný večer za doprovodu hudebního tria s repertoárem převážně klasické hudby.

Večerem Vás bude provázet  ” Trio semlice ” ve složení: Michaela Petrová – flétna, Martin Petr – hoboj, Hana Janoušková – violoncello. Možnost výběru silvestrovského menu.

 

ohno2