Po prvním zápase v novém roce zůstaly body v Sušici.

Od začátku zápasu bylo vidět, že domácí chtějí odčinit prohru z minulého utkání s týmem z Cehnic.

   Jak se již stává zvykem, skóre otevřel domácí Petr Šašek ve 4. minutě po přihrávce Erika Vachouška. Když v 10. minutě zvýšil na 2:0 Vospěl, zdálo se, že soupeř, který přijel s deseti hráči v poli, bude snadnou kořistí sušických borců. Opak byl ale pravdou. V 17. minutě se po špatném přebrání hráčů po vhazování katovičtí prosadili a snížili stav na 2:1. Toto skóre svítilo na ukazateli až do 36. minuty, kdy se podruhé v zápase prosadil Šašek.

 

Za stavu 3:1 nastupovali hráči TJ Sušice do třetí třetiny s odhodláním toto utkání již nepustit. Po té co se v 45. minutě střelecky prosadil Holý po přihrávce Šaška, se hráči ze Sušice uklidnili a utkání dohráli s přehledem. V 54. minutě přidal další branku domácích Vávrů. A hned po návratu z trestné lavice, dvě minuty před koncem, svůj brejk zakončil gólem Košvanec.

 

   Výsledek 6:1 byl zaslouženou odměnou pro sušické, kteří dokonale odčinili svůj výpadek ze třetí třetiny, z posledního utkání s týmem z Cehnic.

   „ Na tomto jednoznačném výsledku má obrovskou zásluhu náš brankář Martin Šlais. Jeho výkon byl naprosto bravurní a zaslouží si velký dík.“ zhodnotil trenér Korál.    

 

 

TJ Sušice : Katovice 6:1 (2:1,1:0,3:0)

 

Branky (Asistence): 4´Šašek (Vachoušek), 10´Vospěl (Fedor), 36´Šašek (Holý), 
44´Holý (Šašek), 54´Vávrů (Broža), 59´Košvanec (Fedor).
Sestava: Šlais (Potužák) – Rendl, Blažek, Šmrha, Karhan – Ryšavý, Vávrů, Broža, Holý, Šašek, Vachoušek, Košvanec, Fedor, Vospěl, Rajtmajer, Korál F.

Diváků: 120

Rozhodčí: Štěrba, Čámský, Skolek.

Vyloučení: 11:8 + Jílek 10´(Katovice)