granty

Žádosti je možné podat do konce února

V prosinci byla schválena, v rámci městského rozpočtu na letošní rok, částka 530 000 Kč, která je určena na poskytnutí grantů v rámci „Grantového programu města Sušice v oblasti kultury, sportu, volného času a vzdělávání“, dále částka 600 tisíc korun pro pravidelnou činnost kulturních, zájmových a volnočasových organizací a 2 000 000 korun určená na poskytnutí finančních příspěvků sportovním organizacím působícím na území města Sušice.

 

Grant může být poskytnut na základě splnění podmínek určených pravidly, v nichž se mj. říká kdo může být žadatelem o grant, jaké projekty jsou podporované, jakým způsobem musí být žádost napsaná a odevzdaná, termíny a další (celé znění pravidel je k dispozici na úřední desce MÚ Sušice, na www.mestosusice.cz).


Účelem grantů města Sušice je podpořit a motivovat pořadatele kulturních a sportovních akcí ve městě ke zpestření nabídky, zatraktivnění Sušice jako kulturního, turistického a sportovního centra regionu a v neposlední řadě i získání přehledu o připravovaných akcích atd.

 

Žadatelé o granty a příspěvky mohou připravovat své žádosti k odevzdání – uzávěrka příjmu žádostí do prvního kola letošního přidělování financí z grantového programu města je 28. února.

 

Žádosti o podporu z uvedeného grantového programu musí být doručeny:

do 1. kola přidělování grantů do 28. února 2014

do 2. kola do 30. června 2014

 

poštou, nebo osobně na adresu: MÚ Sušice, odbor ŠPPCR, nám. Svobody 138, 342 01 Sušice. Kontaktní osobou pro tento program je Ing. Olga Melkusová.

 

-om,as-