Z Horažďovic sušičtí body nepřivezli

Utkání se od začátku hrálo velice opatrně. Žádný z týmů nechtěl udělat chybu a pustit soupeře do vedení. Šťastnější byli horažďovičtí, kteří se po samostatném úniku v poslední minutě první třetiny brankou Sosny ujali vedení 1:0.

 

   Druhá třetina také nenabídla hezký hokej. Ve třicáté minutě se domácí trefili podruhé a opět byl střelcem Sosna. Necelé tři minuty po té se sušičtí po hezké akci, na jejímž konci stál Vachoušek, dotáhli na rozdíl jedné branky. Stav 2:1 svítil na ukazateli i po 40 minutách.

 

   To, že hráči TJ Sušice třetí třetiny příliš neumí, se ukázalo hned na začátku. Za 89 vteřin třetího dějství horažďovičtí nastříleli tři branky a bylo rozhodnuto. Ve 42. minutě snížil Vávrů, ale domácí si hru příliš nekomplikovali. V 50. minutě ještě skóre v přesilovce navýšili. Celá třetí třetina se hrála velice nečistě a rozhodčí trestal. Situaci pět na tři, kdy na trestné lavici seděli dva hráči Horažďovic, využil Vávrů a svým druhým gólem v zápase uzavřel skóre zápasu.

 

   Další utkání okresního přeboru odehrají hráči TJ Sušice v neděli 19.ledna od 16.00hod na Zimním stadionu v Sušici.

 

HC Horažďovice : TJ Sušice 6:3 (1:0,1:1,4:2)

Branky (Asistence): 33´Vachoušek (Fedor), 42´Vávrů (Vospěl), 54´Vávrů (Rendl, Fedor).

Sestava: Šlais – Rendl, Broža, Šmrha, Blažek – Vávrů, Ryšavý, Machovec, Holý, Šašek, Vachoušek, Košvanec, Vospěl, Fedor.

Vyloučení: 4:6

 

{gallery}susice/fotogalerie/14/hokej Hd/{/gallery}

 

Další fotografie ze zápasu najdete zde.

 

text: Bohumil Korál

foto: Ladislav Fedor