Pololetní prázdniny plné sportu

Pololetní prázdniny oslavily děti sportem

 

DDM ve Vimperku v den pololetních prázdnin připravil pro děti z Vimperka a okolí Florbalový turnaj.

 

Zúčastnilo se jej 7 týmů s celkovým počtem 61 dětí . Turnaj byl do poslední chvíle velice napínavý a děti  si ověřily sehranost týmů. Po tříhodinovém klání  se umístily týmy takto:

1. žáci ze ZŠ A MŠ  Čkyně, 2.  ZÚ DDM Vimperk / červení/, 3. ZÚ DDM Vimperk/ žlutí/, 4. žáci ze ZŠ A MŠ ZDÍKOV, 5. žáci ze ZŠ A MŠ Stachy, 6. ZÚ  DDM Netolice, 7. ZÚ  DDM  Volary.

        

Jako nejlepší  hráč byl  vyhlášen Miroslav Tomášek ze Zdíkova, nejproduktivnější střelec Michal Vrábel z Vimperka a mezi brankáři vynikl Martin Švarc ze Stach.

Tento první ročník Florbalového turnaje podpořilo Město Vimperk, Informační středisko Vimperk, Sport Marek a Foto Drenčeni.

Překvapením pro hráče bylo úvodní vystoupení  tanečního kroužku DDM Vimperk- Dancing Queen pod vedením Jany Kalinové.

Doufáme, že se  tento turnaj  povede zorganizovat i v příštích letech a týmy z jednotlivých škol a kroužků budou moci opět porovnat  své síly  a nabrat nové zkušenosti.

Na závěr bych chtěla  poděkovat za pomoc při organizaci turnaje panu Mgr.  J. Líkaři, rozhodčím J. Netáhlovi , J. Holočimu a technickému zázemí, které tvořil V. Havelka, L. Pešl, V. Škopek a D.Nagy.

 

Eva Kubišová  DDM VIMPERK

 

{gallery}vimperk/2014/unor/likar/{/gallery}