Divizní jaro zahájeno remízou

V úvodním utkání jarní části divize přivítali domácí na umělé trávě fotbalisty z Chebu. Domácí tým vstoupil do utkání aktivněji, ve 21. minutě se dokonce ujali vedení po přímém kopu Kočího. Vstřelená branka však domácí poněkud ukolébala a tak otěže utkání pomalu přebírali hosté, jen díky třem dobrým zákrokům Gilla šli domácí do šaten s nejtěsnějším vedením.

   Ve druhé půli se hra domácích příliš nezměnila, navíc se hra celkově přiostřila a rozhodčí museli několikrát vytáhnout i žlutou kartu. Objevila se i zranění na obou stranách, nejvážnější bylo asi zranění Kočího, po kterém musel být domácí kanonýr převezen na ošetření do nemocnice.

   V závěru chebští dohrávali v deseti mužích po vyloučení Šnebergr. Přesto se jim podařilo po standartní situaci z přímého kopu Martincem vyrovnat.

   Sušičtí tak zahájili divizní jaro remízou 1:1. V příštím utkání se „áčko“ vypraví v sobotu 15. března na utkání s celkem Táborska.

 

TJ SUŠICE – FK HVĚZDA CHEB 1:1 (1:0)

 

Sestava TJ Sušice: Gill, Krejčí, Kodýdek, Melka, Hrach, Kysilka, Kočí, Szedmák, Vrhel, Hrubec, Králík, Varga, Jech, Budil, Fuchs, Matějka, Jarolím.

Rozhodčí: Rejžek, Kouba, Cupl.

 

 

Ve čtvrtém – předposledním kole turnaje EL-WEST Reality Sušice se domácí rezerva utkala s celkem Hradešic, který zatím prochází turnajem bez klopýtnutí. I v tomto utkání potvrdili hradešičtí roli mírného favorita a zvítězili vysoko 5:2.

 

Hradešice – Sušice B 5:2 (1:1)

Branky: 39., 74. David Novák, 75., 87. Miroslav Šmrha, 66. Václav Metlička – 40., 78. Jiří Bešta

Rozhodčí: Petr Bala

 

 

(doc)