Sportovní víkend 29.3. – 30.3.

Hokej

 

 

ČTVRŤÁCI ZAKONČILI SEZÓNU DRUHÝM MÍSTEM V SEDLČANECH

 

 

Hráči čtvrtých tříd HC Vimperk na závěr sezóny vyjeli na dvoudenní turnaj do Sedlčan, kde tamní hokejový klub HC Sršni Sedlčany pořádal již tradiční turnaj O pohár města Sedlčany, který byl určen pro hráče ročníku 2004 a mladší. Tohoto turnaje se zúčastnilo osm celků, které byly rozděleny do dvou skupin po čtyřech. V základních skupinách si to rozdal každý s každým. První dva týmy ze základní skupiny postupovaly do finálové skupiny o 1-4 místo, kdy jejich vzájemný zápas v základní skupině se započítával do tabulky finálové skupiny. Třetí a čtvrtý celek ze základní skupiny poté postoupil do skupiny o konečné umístění na 5-8 místě. Hrálo se na celé hřiště a zápas trval 2×15 minut čistého času.

 

 

Vimperský tým byl pořadateli turnaje na losován do skupiny „B“, kde se postupně utkal s týmy SC Kolín, HC Domažlice a HC Kobrou Praha. Ve skupině „A“ potom byly týmy HC Sršni Sedlčany, HC Letci Letňany, HC Příbram a HC Lužnice.

 

 

Prvním hracím dnem byl pátek 28. března a vimperský tým se postavil v prvním zápase proti týmu SC Kolín. Od počátku zápasu se jednalo o velmi vyrovnaný zápas, kdy soupeř z Kolína příjemně překvapil svým bruslením, takže hned od počátku se hrál velmi rychlý hokej. Úvod zápasu se vydařil vimperským, když hned v páté minutě prostřelil kolínského brankaře Honza Vavřík, který zúžitkoval pěknou přihrávku od Viktora Budíka. O minutu později se červené světlo za zády gólmana Kolína rozsvítilo znovu, když se za vimperské trefil Jirka Beníšek, kterému asistoval Adam Ondřich a Tomáš Koška. Zbytek první a následně i druhá třetina byla spíše boj o střední pásmo, kdy sice oba týmy měli ještě nějaké brankové příležitosti, ale ve svých brankovištích již kralovali oba gólmani a tak nakonec vimperský tým díky dvěma trefám v úvodu zápasu zvítězil 2:0

 

 

HC VIMPERK – SC KOLÍN 2:0

 

 

Branky HC Vimperk: 5. Vavřík (Budík), 6. Beníšek (Ondřich, Koška)

 

 

Ve druhém pátečním utkání se proti vimperskému týmu postavil tým z Domažlic, se kterým vimperští sehráli vítězné utkání na domácím turnaji v prosinci 2013. A vstup do zápasu měl Vimperk raketový, když hned v první minutě zápasu doklepl odražený puk do soupeřovi branky Martin Willmann. Další devět minut zápasu byly velmi neurovnané, když mírnou převahu měl přeci jenom vimperský tým. Svou mírnou převahu do konce první třetiny dokázal vimperský tým zúžitkovat dvěma vstřelenými brankami o které se nejdříve v desáté minutě postaral Jirka Beníšek a ve čtrnácté minutě Viktor Budík. První třetina tak skončila výhrou vimperských 3:0 Úvod do druhé třetiny opět vyšel vimperským, když hned po dvaceti vteřinách skóroval opět Viktor Budík. A když po pěti minutách přidal pátou branku Adam Ondřich a o minutu později Honza Vavřík šestou zdálo se být rozhodnuto. Soupeř z Domažlic se však nevzdal a zejména třetí řadu vimperských zatlačil v jejich obranném pásmu a vydoloval ze svého tlaku dvě snižující branky. Ale minuty na časomíře pro domažlické utíkaly strašně rychle a když dvě minuty před koncem vstřelil sedmou branku Vimperk, a svojí třetí, Viktor Budík, bylo rozhodnuto a tímto výsledkem si vimperští zajistili postup do finálové skupiny, bez ohledu na to, jak dopadne jejich poslední zápas ve skupině s Kobrou Praha.

 

 

HC VIMPERK – HC DOMAŽLICE 7:2

 

 

Branky HC Vimperk: 1. Willmann (Budík), 10. Beníšek (Ondřich), 14. Budík (Vavřík, Eignerová), 16. Budík (Vavřík), 20. Ondřich (Beníšek), 21. Vavřík (Beníšek), 28. Budík (Vavřík)

 

 

V páteční podvečer pak vimperští nastoupili hned po utkání s Domažlicemi , po úpravě ledu, ke svému poslednímu utkání v základní skupině proti týmu Kobry Praha. Tento tým se zatím na turnaji jevil jako z jiné planety, hrál velmi agresivní hokej plný osobních soubojů a velmi svižného bruslení a v předchozích dvou utkání obdržel pouze dvě branky a nastřílel 15 branek. Před vimperskými stála velmi těžká zkouška zastavit tento rozjetý rychlík. Unavení vimperští hráči však od počátku utkání na svého soupeře nestačili a jen stěží dokázali odvracet nájezdy pražských hráčů Kobry. Hráči soupeře byli vždy o krok napřed, u kotoučů byli vždy rychleji, ale jejich největší síla byla v kombinační hře. Na jejich hru byla radost koukat. Vimperský tým se snažil, ale síly docházely a nakonec se museli vimperští před svým soupeřem sklonit a mohli jenom děkovat svému gólmanovi Rosťovi Slaninovi, že konečné skóre nakonec nebylo dvouciferné. V poslední zápase tedy Vimperk prohrál s Kobrou Praha vysoko 0:9.

 

 

HC VIMPERK – HC KOBRA PRAHA 0:9

 

 

Díky dvěma výhrám v základní skupině se tedy vimperský tým probojoval do finálové skupiny, kde na ně v sobotu postupně čekal vítěz skupiny “A” tým HC Letci Letňany a domácí tým HC Sršni Sedlčany. Do finálové skupiny si však vimperský tým také přinesl vysokou prohru s Kobrou Praha a jestliže chtěli pomýšlet na medailové umístění, museli hned první zápas bezpodmínečně vyhrát.

 

 

Zápas s dalším pražským týmem, tentokrát z Letňan byl od počátku vyrovnaný a na obou stranách kralovali chlapci v maskách. Ani jeden z nich nechtěl připustit, aby jako první lovil puk ze své sítě. Nakonec to byl gólman Letňan, který první kapituloval, když jej ve 13 minutě se štěstím překonal Martin Willmann a strhl vedení na stranu Vimperka. A tak skončila i první třetina. Druhá třetina byla velmi podobná té první. Oba týmy hrály na hranici svých možností a obětavosti a opět i v této třetině byly hodně vidět brankáři obou týmů. Tři minuty před koncem zápasu začal vimperskou akci ve svém obranném pásmu Jirka Beníšek, který přihrával Adamu Ondřichovi, který hned z první našel Martina Willmanna, který svůj únik chladnokrevně zakončil mezi betony soupeřova brankáře a navýšil náskok vimperských na dvě branky a zdálo se být rozhodnuto. Ale Letci zápas nezabalili a minutu a půl před koncem zápasu snížili na rozdíl jedné branky. V té době byla vimperská hra velmi rozháraná a proto si trenéři vyžádali oddechový čas, aby své hráče zklidnili a na poslední minutu utkání poslali na led hráče s tím, že je třeba držet puk v obranné třetině soupeře. Toto se velmi dařilo Viktoru Budíkovi, který za brankou soupeře motal Letňanské hráče a nikomu nepůjčil puk a střádal cenné vteřinky pro vimperský tým. Nakonec se Letňanským přeci jenom podařilo vyvést puk ze svého obranného pásma a ještě dokonce dokázali ohrozit Rosťu Slaninu ve vimperské brance, který však zachoval klidnou hlavu a soupeřovu šanci bravurně zneškodnil. Nakonec vimperští hráči dokázali své vedení udržet a mohli se radovat ze svého vítězství 2:1

 

 

HC VIMPERK – HC LETCI LETŇANY 2:1

 

 

Branky HC Vimperk : 13. Willmann (Ondřich), 27. Willmann (Beníšek, Ondřich)

 

 

Do posledního zápasu na turnaji vstupoval vimperský tým s vědomím, že pokud zápas s domácím týmem dotáhnou do vítězného konce, skončí na turnaji nejhůře na třetím místě bez ohledu na to, jak dopadne poslední zápas mezi pražskými celky. Pro vimperské hrálo i to, že domácí tým měl před zápasem s Vimperkem v nohách zápas s favoritem turnaje Kobrou Praha a na odpočinek měl pouze 15 minut. A vimperským se opět vstup do zápasu povedl, když hned ve druhé minutě dostala puk za domácího gólmana Lucka Eignerová, která využila zmatku před domácí brankou. 1:0 pro Vimperk. Po celou první třetinu se hrál hokej nahoru dolů a na domácích hráčích a hráčkách nebyla znát pomalu žádná únava z předchozího duelu a zejména šikovná Eliška Habartová dělala vimperským velké problémy. Ale i vimperský tým měl ještě během první třetiny několikrát šanci zvýšit svůj brankový náskok, ať to byl Honza Vavřík či Viktor Budík. Domácímu celku též v první třetině trochu pomáhali rozhodčí, kteří domácím odpustili několik nepovolených zákroků na pronikající vimperské hráče. Nakonec první třetina skončila vedením vimperských 1:0. Zápas byl tedy nadále otevřený a domácí tým potřeboval vyhrát, aby mohl pomýšlet na medailové umístění. Vimperští však opět ukázali, že umějí hrát jako jeden tým, že se dokážou zastoupit a vzájemně se pomoci. Prvních pět minut druhé třetiny se snažil domácí tým srovnat a vimperští měli v několika chvílích obrovské štěstí, když, nejprve Rosťa Slanina dvakrát vyškrábl nebezpečnou střelu a poté za ním zazvonila horní tyčka jeho branky. Pak však přišla chvíle vimperských. Během dvou minut dokázali překonat domácího brankáře, když nejprve rychle vystřídal Patrik Vodička, za kterého naskočil Viktor Budík, který dostal od Honzy Vavříka krásný pas za obranu soupeře a Viktor svůj samostatný nájezd proměnil. V této době vimperské trenérské duo stáhlo hru na dvě pětky, neboť cítilo, že domácí tým je nalomený a bylo potřeba svůj tlak ještě brankově proměnit. A vyplatilo se, neboť hned o dvě minuty později krásně našel Jirka Beníšek Honzu Vavříka, který svou šanci bezpečně proměnil a bylo to 3-0. To již bylo znát na domácím týmu, že zřejmě již nemají fyzických ani psychických sil na obrat v utkání a tak vimperští opět začali střídat pravidelně tři řady. V závěru utkání již hrál vimperský tým v poklidu a ještě přidal dvě krásné branky, když nejprve našel Martin Willmann za obranou soupeře Lucku Eignerovou, která odehrála famózní utkání a bylo jí plné hřiště, a nekompromisní střelou k tyči překonala domácího gólmana po čtvrté. A v poslední minutě opět ujel Viktor Budík, kterého krásně našla Lucka Eignerová a Viktor se opět nemýlil. Zápas tak nakonec skončil výhrou vimperských 5:0 a vimperský tým si tak mohl zatančit svůj nový vítězný tanec pro své fanoušky.

 

 

HC VIMPERK – HC SRŠNI SEDLČANY 5:0

 

 

Branky HC Vimperk: 2. Eignerová (Vavřík, Budík), 20. Budík (Vavřík), 22. Vavřík (Beníšek), 28. Eignerová (Willmann), 29. Budík (Eignerová)

 

 

V posledním zápase turnaje se proti sobě postavily pražské týmy, který sehrály v první třetině velmi vyrovnaný zápas. Nakonec Kobra Praha porazila Letce z Letňan 7:2 a díky tomuto vítězství se mohl vimperský tým radovat z krásného 2. místa na turnaji. Turnaj vyhrál tým Kobry Praha, na třetím místě skončili Letci Letňany a čtvrté, nepopulární místo, obsadil domácí tým. Na pátém místě pak skončil tým SC Kolín, šesté místo obsadil tým Domažlic, na sedmém místě skončila Příbram a osmé místo obsadil tým HC Lužnice. Nejlepším hráčem týmu Vimperka byl vyhlášen Honza Vavřík a nejlepším útočníkem turnaje byl vyhlášen vimperský Viktor Budík.

 

 

Hodnocení turnaje trenérem M. Willmannem:

 

Krásná, stříbrná tečka na závěr poměrně úspěšné sezóny. Na turnaj v Sedlčanech jezdíme poměrně často a pravidelně, neboť je zde perfektní organizace, krásné ceny a hlavně jsou zde velmi kvalitní soupeři, takže kvalitní zápasy. Na turnaj jsem jel s tím, že chci s týmem postoupit do finálové skupiny o 1-4 místo a pokud by byla placka, tak to bude výborný výkon. A kluci a holky opět předvedly, že hrát hokej umí a že jsou dobrá parta. Menší výpadek jsme měli v zápase s Kobrou Praha, ale ta jako by hrála z jiné planety a nejen nás, ale všechny ostatní soupeře převyšovala nejen o jednu třídu. Ale v ostatních zápasech hráči podali výborné výkony a zaslouženě si ze Sedlčan odvezli stříbrné medaile. Na závěr bych chtěl všem hráčům poděkovat nejen za předvedené výkony na tomto turnaji, ale za celou sezónu, dále mému trenérskému kolegovi Tomáši Eignerovi a také našim rodičům, kteří opět předvedli, že mají nejsilnější hlasivky, a kdyby se vyhlašoval nejlepší fanclub, tak zaručeně vyhrají! Takže ještě jednou děkuji, odpočiňte si od hokeje a budu se těšit na příští sezónu!

 

 

{gallery}vimperk/2014/brezen/hokej_turnaj_4_trida/{/gallery}

 

 

DALŠÍ ÚSPĚCH PRO VIMPERSKÝ MLÁDEŽNICKÝ HOKEJ

 

O víkendu 22-23.03.2014 se zúčastnili hráči druhých tříd HC Vimperk mezinárodního turnaje v minihokeji druhých tříd na zimním stadionu v Tachově, kde domácí tým z Tachova pořádal již tradiční turnaj s názvem „Chodovar Cup“.

Turnaje se zúčastnilo celkem 9 týmů, z toho dva ze soudního Německa, a to HC Rebels Stutgart a HC Eis. Berlin. Mezi dalšími účastníky byly  kluby HC Černošice, HC Klatovy, HC Mariánské Lázně, HC Baník Sokolov, HC Plzeň 1929 a samozřejmě domácí HC Tachov.

V turnaji, který se hrál systémem “každý s každým”, trval  jeden zápas 2×10 minut. V sobotu tedy každý odehrál čtyři utkání, v neděli také a o vítězi turnaje rozhodoval největší počet nasbíraných bodů během turnaje.

 

Vimperský tým se pro tento turnaj rodil těžce, ale nakonec se vimperským trenérům Drabešovi a Kurzovi podařilo dát dohromady partu deseti hráčů, kteří s velkým nadšením v sobotu ráno odjížděli od vimperského stadionu vstříc novým zážitkům.

Vždyť v týmu byly hned čtyři hráči, pro které byla účast na tomto turnaji vůbec první zkušeností s takto velkým turnajem. A ani trenéři nevěděli, co mohou od turnaje čekat, ale jak uvedli – spokojenost by u nich zavládla, pokud by se jejich tým umístil okolo pátého místa.Avšak jejich svěřenci si vedli nadmíru dobře a svými výkony se už na začátku pasovali do role „černého koně“ turnaje. Hned v úvodním zápase proti týmu z Černošic ukázali, že na ledě nejsou jen do počtu a doslova ‘přejeli’  Černošice 4:1. Jejich hra se opírala zejména o výborného gólmana Šimona Kurze, který dodával spoluhráčům svými zákroky potřebný klid, a dále o velmi agilní hráče první čtveřic,e zejména pak o Matěje Stöhra, Honzu Peka a kapitánku týmu Beátu Narovcovou. Ale i ostatní bojovali jako lvi a svými výkony se určitě neztratili. Na vítězné vlně potom vimperský tým pokračoval celou sobotu, když postupně dokázal porazit Klatovy 6:2, prvního zahraničního účastníka Rebels Stutgart  5:1 a na závěr dlouhého sobotního dne si smlsnul na týmu z Mariánských Lázní, který vimperští kluci rozstříleli 12:0.  Šimon Kurz si tak na závěr sobotního odpoledne mohl právem připsat první nulu na turnaji!

 

V neděli pro vimperské druháčky začal den velmi časně, vždyť už v 07:15 hodin nastupovali ke svému dalšímu utkání na turnaji a to proti týmu Eis. Berlin. A ve svých výkonech vimperští pokračovali – týmu z Berlína moc šancí nedali: 4:1.

Tvrdý oříšek na vimperské však teprve čekal. Ve druhém nedělním dopoledním zápasu na ně čekal domácí tým HC Tachov, který se na turnaji prezentoval výborným hokejem. Od počátku šlo o velmi vyrovnaný zápas, který ale do vítězného konce dotáhli vimperští, konečným skóre 3:2,  a dál turnajem pokračovali bez zaváhání.

Ovšem ty nejtěžší zápasy měli hokejisté HC Vimperk ještě před sebou. V předposledním zápasu se proti vimperským postavil tým Baníku Sokolov, který také do té doby neokusil chuť porážky, své soupeře drtil rozdílem třídy a každému protivníkovi nadělil dvouciferný počet branek (sám jich moc neobdržel).

Vimperští trenéři však svůj tým dokázali tak motivovat, že druháci na svého soupeře vlétli jako uragán a než se Baník rozkoukal, prohrával 3:0. Sokolovu  se v závěru utkání pouze podařilo zkorigovat výsledek jednou brankou a HC Vimperk si tak mohl připsat již sedmou výhru na turnaji. Aby mohl okusit ten slastný pocit vítěze, musel překonat už jen posledního soupeře. 

V posledním zápase se proti vimperským postavili plzeňští Indiáni. Vimperským se vstup do zápasu vyvedl, když hned v úvodu vstřelili branku. Ta ale byla bohužel jejich poslední – byla na nich znát únava z celého víkendu a slabší chvilku si ‘vybral’ i vimperský gólman Šimon Kurz, který na turnaji zatím odchytal fantastické zápasy. Nakonec se vimperští museli sklonit před výkonem Indiánů a podlehli jim krutě 1:7. Toto skóre pak bylo velmi důležité v celkovém hodnocení celého turnaje. Po posledním zápase byla ve vimperské šatně prolita spousta slz, ale ani jeden vimperský hráč se nemusel za svůj výkon na turnaji stydět! Naopak všichni dokázali, že ve Vimperku rostou velmi dobří hokejisté, kteří se můžou měřit s hráči velkých klubů.

 

I přes porážku byli vimperští blízko své zlaté medaili. Museli doufat, že tým Plzně ve svém posledním zápase s Černošicemi klopýtne a nezvítězí. HC VImperk by stačila i remíza finálového zápasu. Vimperští fanoušci hnali hráče Černošic svými hlasivkami do boje a ti se jim odměnili dvěma brankami  v první třetině. Do druhé třetiny však plzeňský kouč poslal odpočaté hráče (na lavičce jich měl dohromady 16), kteří zápas nakonec rozhodli ve prospěch Plzně a odsunuli tak vimperské na bronzovou příčku.

 

O konečném umístěním na prvních třech místech rozhodovala minitabulka mezi týmy Plzně, Sokolova a Vimperka . HC Vimperk měl bohužel nejhorší skóre a tak i přesto, že podlehl jen jednou, nakonec skončil na výborném třetím místě. První místo obsadila Plzeň a druhý skončil Baník Sokolov.

 

 

HODNOCENÍ TURNAJE TRENÉREM KARLEM DRABEŠEM:

V sobotu ráno jsme odjížděli na turnaj, kde v konkurenci 9 týmů by byl úspěch do 5. místa. Pro některé hráče to byl vůbec první velký turnaj v životě a pro mne jako pro začínajícího trenéra také. To, co kluci po dlouhé cestě předvedli byl pro mne zážitek, na který budu dlouho vzpomínat! Od prvního zápasu všichni šlapali jako tým a k mému překvapení vyhrávali jeden zápas za druhým. To si přenesli i do nedělních zápasů. Pro mě osobně byl vrcholem turnaje zápas s dosud neporaženým Sokolovem, který do té doby vyhrával s velkým rozdílem. Ale i ten jsme po skvělém výkonu dokázali vyhrát. Do posledního zápasu s Plzní jsme vstupovali s tím, že pokud tento duel zvládneme, jsme celkovými vítězi turnaje. Plzeň si bohužel přivezla na nedělní zápasy odpočaté hráče, čímž nás překvapila a my prohráli. Turnaj byl velmi napínavý až do konce, vždyť první tři celky měly shodný počet bodů a nakonec musela rozhodnout minitabulka. Tam jsme bohužel měli nejhorší skóre, které nás odsoudilo „až“ na třetí místo. To je ale výborným výsledkem!

Naši hráči vjsou pro mě osobně za to, co na turnaji předvedli, vítězové a já jsem na ně moc hrdý! Pokud bych měl nějak hodnotit jednotlivce našeho týmu, takmusím říci, že všichni ‘makali’, náš výkon se opíral o našeho výborného gólmana Šimona Kurze, který byl právem vyhlášen nejlepším brankářem turnaje. V první čtveřici byli tahouni týmu Matěj Stöhr, Honza Pek, kapitánka týmu Beáta Narovcová a Roman Blažíček. Ve druhé čtveřici je výborně doplnil Dominik „Chára“ Drabeš, Vašek Vostradovský, Matěj Vojtíšek, Honza Koubek a střídající Jeník Šmíd.

Závěrem bych chtěl ještě jednou složit poklonu všem hráčům, mému asistentovi Petru Kurzovi a všem rodičům za příkladné fandění.

 

Výsledky zápasů na turnaji:

 

SOBOTA

 

HC VIMPERK – HC ČERNOŠICE 4:1

Branky: Stöhr 3x, Pek

 

HC VIMPERK – HC KLATOVY 6:2

Branky: Pek 3x, Stöhr, Narovcová, Vojtíšek

 

HC VIMPERK – REBELS STUTGART 5:1

Branky: Drabeš 2x, Stöhr, Pek, Narovcová

 

HC VIMPERK – HC MARIÁNSKÉ LÁZNĚ 12:0

Branky: Drabeš 3x, Stöhr 3x, Pek 3x, Blažíček, Vojtíšek, Koubek

 

 

NEDĚLE

 

HC VIMPERK – EIS. BERLÍN 4:1

Branky: Narovcová 2x, Pek, Vostradovský

 

HC VIMPERK – HC TACHOV 3:2

Branky: Pek, Narovcová, Blažíček

 

HC VIMPERK – HC BANÍK SOKOLOV 3:1

Branky: Narovcová, Blažíček, Pek

 

HC VIMPERK – HC PLZEŇ 1929 1:7

Branky: Pek

 

{gallery}vimperk/2014/brezen/hokej_turnaj_2_tridy/{/gallery}

 

 


Fotbal:

 

Muži
 

I. A třída sk. B  sobota 29. 3. 2014, 15:00 hod.

 

TJ Calofrig Borovany – TJ Šumavan Vimperk  0:5 (0:1)

 

branky: 15′ Psutka, 48′, 61′ Šíp Michal, 59′ Vondrášek, 89′ Samohejl

 

sestava: Formánek – Prochaska (76′ Děd ml.), Psutka, Pospíchal, Sýs – Málek (51′ Císař), Šíp Michal, Šíp Martin, Vondrášek, Blahout (63′ Samohejl) – Čejka (85′ Hrubý)

 

trenéři: Jan Děd, Ing. Vlastimil Červený
vedoucí týmu: Milan Kavan

 

Po zodpovědném výkonu, který byl doplněn krásnými akcemi, získali naši hráči v nádherném fotbalovém areálu zaslouženě tři body.

 

 

1.A St.žáci

 

 

Slavoj Volyně-Šumavan Vimperk  0:11 (0:5)

 

 

góly: Koubek J.,Kadlec D. 3, Uhlík M.,Frček L.,Koloušek T.,Červený D.,Schwamberger T.

 

 

sestava:  Král D.- Koubek J., Kadlec D.,Wagner M.,-Uhlík M.,Frček L.,Rod O.,Schwamberger T.- Koloušek T.,Matoušek V.

 

 

střídali: Červený O.

 

 

V prvním poločase bylo na našem výkonu znát,že to byl náš první zápas.Ve druhém poločase jsme trošku přidali na pohybu a začali lépe kombinovat.Naše vítězství bylo zcela zasloužené.

 

 

Mladší žáci 

 

Slavoj Volyně – Šumavan Vimperk 0:4

branky: Červený, Vlček, Kopolovič, Rod

 

 

sestava: Červený, Matoušek, Vlček, Kopolovič, Děd, Vrábel, Chalupa, Rod, Zahradník P., Zahradník J., Wagner

trenér: Luboš Matoušek

 

 

(z.f)