Bylo to dnes: 30 dní pro…

neziskovy sektor 1

 

Svaz tělesně postižených v České republice, o. s., místní organizace ve Vimperku uspořádala další ročník vernisáže výstavy 30 DNÍ PRO NEZISKOVÝ SEKTOR představující organizace věnující se seniorům, nebo zdravotně postiženým lidem.

V úterý 1. dubna přijali do sálu vimperského kulturního střediska také členové dramatického a pěveckého kroužku Sociální pohody, o. p. s., Javorník, kde se představili svou zpívanou pohádkou o Červené Karkulce od známé tvůrčí dvojice Svěrák – Uhlíř. 

neziskovy sektor 10

 

neziskovy sektor 7

 

V dalších vystoupeních předvedli své herecké, pěvecké a hudební umění uživatelé ze zařízení Centrum Stroom Dub, o. p. s., sestry Šímovy a žáci ze Základní praktické školy ve Vimperku v hudebním a recitačním pásmu.

 

Během krásně prožitého dopoledne měli všichni přítomní možnost prohlídnout si výstavu ručních prací a prezentaci organizací – Domova pro seniory Kůsov, Oblastní charity Vimperk, Nemocnice Vimperk, a. s., občanského sdružení MESADA Vimperk.

 

neziskovy sektor 12

 

Akci přišli osobně podpořit starosta Vimperku Ing. Bohumil Petrášek a místostarostka Ing. Jaroslava Martanová, za město Prachatice přijala pozvání paní Hana Rabenhauptová, odborný referent pro komunitní plánování.

 

Poděkování pro všechny, kteří se podíleli na zorganizování této akce, zasílají prostřednictvím redakce www.sumava.eu , uživatelé Domova pro osoby se zdravotním postižením, Sociální pohoda, o. p. s., Javorník.

 

-mk-

 

{gallery}vimperk/2014/04_duben/30_dni/{/gallery}