nehody

Střet chodkyně s vozidlem v Dlouhé Vsi

Včerejší nehoda v Dlouhé Vsi

V pondělí 7. dubna v půl deváté ráno došlo ke kolizi osobního vozu  s chodkyní vedoucí jízdní kolo. Řidič, 36letý muž ze Sušice, jel s vozem BMW po komunikaci II/169 v obci Dlouhá Ves ve směru od Sušice.  Na přímém úseku, na vyznačeném přechodu pro chodce, z pravé strany vstoupila do jízdní dráhy vozidlu chodkyně, která vedla jízdní kolo. Řidič již nedokázal střetu zabránit  a ženu srazil pravou přední části vozidla.

 

Podle informací redakce utrpěla sedmdesátiletá žena lehčí zranění hlavy, které si vyžádá několikadení hospitalizaci na chirurgickém oddělení sušické nemocnice. Dechové zkoušky na přítomnost alkoholu byly  u obou účastníků nehody negativní. Škoda na vozidle dosáhla 50 000 Kč a na jízdním kole 500 Kč.

Policisté hledají svědky uvedené dopravní nehody. Informace lze podat na dopravní inspektorát telefonní číslo 974 334 251 nebo na e-mail: kt.di.sdn@pcr.cz.

 

 

Starší nehoda – policisté hledají svědky nehody, kdy došlo k poškození telefonního sloupu

Poškození telefonního sloupu neznámým řidičem (a vozem) bylo zjištěno na komunikaci II/171 od Petrovic na Sušici. Při projíždění levotočivé zatáčky u odbočky na Libětice vjel dosud neznámý řidič vpravo mimo komunikaci, kde narazil do sloupu telefonního vedení; na sloupu byl zjištěn otěr červené barvy a plastové úlomky z přední části vozu. Pachatel dopravní nehodu neoznámil a z místa ujel.

Policisté pátrají po neznámém řidiči a jeho vozidle i po svědcích popsané dopravní nehody. Informace lze podat na dopravní inspektorát telefonní číslo 974 334 251 nebo na e-mail: kt.di.sdn@pcr.cz.

-p cr, red-