Vimperk na Prague Spring Cup

Vimperští se poperou o úspěch na  Prague Spring Cup 2014

Zastoupení na melogo prague spring cupzinárodním  fotbalovém turnaji Prague Spring Cup, který se uskuteční již pátým rokem v Praze během velikonočních svátků, bude mít i Vimperk, a to hned dvakrát. Účastníky čeká slavnostní zahájení s promenádou a představení všech týmů na stadionu Synot Tip Aréna, samozřejmě  klání na zelené trávě  a pak zavěrečný ceremoniál s vyhlášením výsledků a předáním cen. Kromě toho  v průběhu turnaje spousta zážitků i zkušeností.


 

A kdo bude zastupovat Vimperk? K tomu více Lukáš Sýs, šéftrenér fotbalového oddílu mládeže TJŠV:

 

logo tj sumavan vimperk
“Mezinárodního turnaje se ve dnech 18. – 20. dubna zúčastní naše dva týmy kategorie U13 a U11. Turnaj je otevřen všem mládežnickým kategoriím a každoročně se ho účastní mezinárodní fotbalové týmy z Itálie a dalších zemí Evropy.

Hráči kategorie U13 jsou nalosováni do skupiny A, kde se utkají s týmem FK Slavoj Vyšehrad a třemi Italskými týmy Brescia Calcio, FC Sarnico, ASD Sebinia. Ze skupiny postupují první dva týmy, které budou hrát v neděli 20. dubna o umístění.

První hrací den, v pátek 18. dubna, hrají naši hráči na hříšti SK Sparta Krč, v sobotu 19. dubna budeme hrát na hřišti SK Nusle.

Hráči kategorie U11 jsou nalosováni do skupiny B, kde se utkají s týmy TJ Junior Praha, SK Hostivař a Italským ASD Atleticco Torino. Ze skupiny postupují tři týmy, které budou hrát v neděli 20.dubna o umístění. V pátek i v sobotu odehrají naši hráči všechny zápasy na hřišti SK Slovan Kunratice.

Celý turnaj bereme jako třídenní herní soustředění. Spát budeme v Dobřichovicích u Prahy, kde nám ubytování i stravu zařídil Michal Jaroš, za což mu velmi děkujeme.”

 

Tak tedy přejme vimperské fotbalové mládeži hodně sportovního štěstí!

-red, ilustrační foto ZF-