Šestigólový výprask od poslední Plzně

Předčasnou velikonoční koledu si ze hřiště odnesli v neděli hráči sušického áčka ve 22. kole divize. Na svém hřišti přivítali beznadějně poslední energetiky z Plzně a vše nasvědčovalo pohodlnému bodovému zisku.

První poločas přinesl vyrovnaný a překvapivě pohledný fotbal, malou komplikací z pohledu domácích bylo jen gól hostí v nastaveném čase.

 

Jak však ukázala druhá půle, nejednalo se o komplikaci poslední. Hosté povzbuzeni vstřelenou brankou zatlačili a dvěma rychlými góly ve 48. a 53. minutě zvrátili průběh zápasu zcela na svou stranu. I přes výměnu tří hráčů v poli se sušickým nedařilo srovnat se soupeřem krok, a když navíc sušická obrana vyhlásila den otevřených dveří, soupeř pohodlně přidal ještě další tři branky.

 

SUŠICE – ZČE PLZEŇ   0 : 6 (0 : 1)

 

Branky: 45. Vohrna, 48. Bednář, 53. a 66. Peterka, 71. a 73. Vnuk.

Rozhodčí: Hányš, Štěrba, Nehasil.  ŽK: 1:0.

Diváků: 450.

 

Příštím soupeřem sušického A týmu je družstvo Tachova, které je aktuálně na čtvrtém místě tabulky a od sušických je dělí propastných 30 bodů. Zápas se hraje v sobotu 26. dubna.

 

Sušické „béčko“ se v 18. kole okresního přeboru vypravilo do Železné Rudy. Vyrovnaný  zápas s nadprůměrným množstvím šancí skončil remízou, v penaltovém rozstřelu zvítězili sušičtí.

 

ŽELEZNÁ RUDA – TJ SUŠICE B 2 : 2 (0:2) PK 6:7.

 

Branky: 58. Duda Jaroslav, 61. Lehečka Jakub – 17. Hubáček Pavel, 32. Klíma Tomáš.

Rozhodčí Miroslav Šmrha, ŽK 1:0, diváků 100.

 

Družstvo Sušice C se zatím veze na vítězné vlně a nejinak tomu bylo i v 18. kole IV. třídy, kdy doma přivítali fotbalisty Veřechova. Dvěma góly přispěl Martin Kalný, jednou se do střelecké listiny zapsal Žežulka.

Radek Mottl, vedoucí mužstva: “Čtvrtá výhra v řadě, potvrdili jsme jarní formu. Měli jsme šance na dva zápasy, přesto jsme vstřelili jen tři branky. Opět jsme se mohli opřít o pevnou obranu.”

 

 

 

SUŠICE C – VEŘECHOV 3 : 0 ( 1 : 0 )

 

Branky: Kalný 2x, Žežulka

Rozhodčí: Mácal Roman, ŽK: 2:1.

Diváků: 100

 

Starší žáci

FK Horažďovice – TJ Sušice 0:7 (0:4)

Branky: 8′ a 26′ Miškovič, 16′ Dryk, 33′ Brabec, 41′ Gajdečka, 50′ Hubáček D.,  52″ Kutil 

Hráno bez karet

Rozhodčí: Velíšek

 

Trenér M. Kalný k zápasu: ” Dnes jsme podali přesvědčivý výkon a jasně zvítězili. Jsem rád za návrat Miškoviče a za skvělou formu našeho momentálně nejlepšího hráče F. Svobody ! “

 

 

 

Mladší žáci

FK Horažďovice – TJ Sušice 3:5

Branky: Krouský 2x, Mašat, Mach, Holeček

 

Trenér k zápasu: ” Konečně jsme protrhli sérii porážek a zvítězili, dnes to bylo doplněné i dobrým výkonem, jsem spokojen” 

 

 

 

(doc)