Cenný bod z Jindřichova Hradce

Nedělní zápas áčka v Jindřichově Hradci sliboval tvrdou bitvu soupeřů ze spodního patra tabulky. Na obě mužstva čekal těžký mokrý terén, který vylučoval technický, kombinační fotbal. Domácí na úvod zápasu několikrát zahrozili, naštěstí bez gólového efektu. A tak přišla řada na hosty , ve 38. minutě se po rohu trefil Jech. Domácí však vzápětí srovnali a když o 4 minuty později přidali druhou branku, vypadalo to se sušickým týmem opět docela nevesele.

Po přestávce pokračoval festival zmařených příležitostí domácího mužstva a tak přišel opět trest, po dalším rohu srovnal Vrhel. Přes velkou snahu domácích už žádný další gól nepadl a tak si Sušice přivezla z Jindřichova Hradce velmi cenný bod.

 

FK J. HRADEC 1910 – TJ SUŠICE 2:2 (2:1)


Branky: 40. Horka, 44. Koutný – 38. Jech, 69. Vrhel.

Rozhodčí: Hocek – Šimáček, Rejžek. ŽK: 1:3 (Rejthar – Vrhel, Matějka, Varga).

Diváků: 100.

 

V neděli 25. května se na sušickém trávníku představí v zápase 27. kola divize fotbalisté z pražského Zličína. Zápas začíná v 17.00. Přijďte podpořit domácí fotbalisty.

 

Ve 22. kole okresního přeboru čekal na fotbalisty sušické rezervy nelehký soupeř – fotbalisté z Hrádku, aktuálně druhý celek tabulky. Také toto místní derby se hrálo na mokrém trávníku, což hráčům dost komplikovalo život.

Sušičtí se nezalekli postavení soupeř v tabulce a ve 20. minutě po přihrávce Halase skóroval Chmelík. Tentýž hráč se trefil i po šesti minutách.

Po přestávce pokračovali sušičtí v dobrém výkonu, který korunoval v 75. minutě Klíma. Ve vyhecovaném závěru hrádečtí zatlačili a dvěma slepenými góly v 85. a 92. minutě zkorigovali výsledek.

 

SUŠICE B – HRÁDEK 3:2 (2:0)

Branky: 20´ a 26´ Petr Chmelík, 75´ Tomáš Klíma – 85´ Jiří Brabec, 90+2´ Pavel Franěk

Rozhodčí Petr Švátora, ŽK 3:3, ČK 1:0 (90. Tomáš Klíma)

Diváků 80.

 

Vítězné tažení sušického céčka se o tomto víkendu přibrzdilo. V zápase se třetími Milčicemi se oba týmy rozešly s remízou, za Sušici se trefil Martin Kalný. V následujícím penaltovém rozstřelu se jako lepší exekutoři ukázali domácí a získali rozdílový bod.

 

MILČICE – SUŠICE C 1:1(0:1) PK 4:2

Branky:85. Zítek Rudolf – 45. Kalný Martin

Rozhodčí Václav Simbartl, ŽK 0:3

Diváků 30.

 

 

(doc)