Na Děvíně muselo být veselo

Alespoň podle toho, jak to pak vypadalo dole, v podhradí … Pokud se to ale alespoň někdy  podobalo situacím, které  zažívala Sokolovna v průběhu zkoušek nové hry sušických ochotníků (SCHODY), musela to být docela legrace.

 

img 4577

 

img 4604

 

Přemysl, Vlasta, Ctirad i Šárka, Kazi, Bivoj, Okov Rakev… nic z toho nechybí v příběhu, který herci   nazkoušeli podle  divadelní hry Františka Ringo Čecha. Už to samo asi stačí, aby první diváci, kteří usednou do hlediště zítra v 19.30 hodin věděli, že tenhle večer bude  z těch nezapomenutelných…

 

        img 4588  img 4587  img 4780

 

 

Božský pěvec Lumča je opravdu božský, Přemysl coby čerstvý vdovec užívající si lovů odmítá podlehnout milostným návrhům náruživé Vlasty (což neměl dělat, neb zhrzená panna si to pochopitelně nenechá jen tak líbit), Kazi doma vládne pevnou rukou vladykovi Bivojovi a tak trochu ňouma panic Ctirad by snad Šárku u toho dubu nechal, kdyby…

 

 

img 4644

 

 

 

img 4778

Víc raději prozrazovat nebudeme, přijďte se zítra  do Sokolovny podívat, jak to ‘doopravdy’ bylo,  jestli to dopadlo  tak jak mělo a  zda kopí nezahálela.

 

 

DÍVČÍ VÁLKA začíná v 19.30 hodin

 

 

 

(Na přání všech členů souboru upozorňujeme všechny diváky a citlivé povahy, že v rámci zkoušek /ani budoucích představení/ nebylo /a ani nebude/ ublíženo žádnému zviřátku. Ani kanci.)

-as-

 

 

A k doplnění pozvánky malá ochutnávka z kostýmové zkoušky:

 

{gallery}susice/2014/divci_valka_pozvanka/{/gallery}

 

 

Těší se na vás sušický divadelní ochotnický spolek SCHODY

img 4573

 

 

Na zítřejší premiéru ještě lístky seženete (tel. 376 528 686), už teď si je můžete zamluvit na 1. reprízu 30. 5. v 19.30 hod. , nebo 2. reprízu 28. 6.  v 19.30 hod. – obě reprízy v KD Sokolovna.