Neúnavný naháč

Kuriozní případ řešili prachatičtí  strážníci minulý týden  – do Penny marketu se vydal ‘na nákupy’ muž, který  zapomněl  důležitou část oblečení…

 

Na  linku MP Prachatice oznámila prodavačka z Penny marketu, že v obchodě je muž, který je nahý a konzumuje tam zboží. Po příjezdu na místo hlídka zastihla v prostoru prodejny  známého mladíka, který měl na sobě pouze tričko a svetr, spodní část těla měl nahou.

Dotazem u prodavaček, zda tento muž něco odcizil, uvedly, že ne, že si za peníze  z vrácených lahví koupil koláč. Hlídka muže z obchodu vyvedla s tím, aby si zakryl odhalenou část těla a opatřil si nějaké kalhoty. Ten poté odešel směrem k autobusovému nádraží. O půl hodiny později volala prodavačka z Penny marketu znovu, že je tam tento muž zpátky; tentokrát si vzal (ale nezaplatil) sušenky a utekl…. Hlídka se vrátila zpět k Penny marketu, kde zahlédla, jak sedí pod stromem na autobusovém nádraží. Když k němu hlídka přišla, tak měl na zemi položené načaté balení oplatek a tyto pojídal. Na dotaz, kde oplatky vzal, uvedl, že je odcizil v Penny marketu. Byl pořád od pasu dolů nahý.

Neboť se muž celý den dopouštěl protiprávního jednání, byl převezen na OO PČR, kde se řešení jeho situace ujala stálá služba.

 

– red, mp-