Absolventi s jedničkou

Hudební a sportovní (případně kombinace obojího) byl závěr uplynulého týdne. 

 

absolvenstske koncerty 2014 11

 

 

Pojďme se nejdříve podívat na tu hudební stránku. Již od 14. dubna postupně probíhalo celkem pět absolventských koncertů vimperské ZUŠky, z nichž předposlední dva se uskutečnily ve čtvrtek 5. a v pátek 6. června. Je to pokaždé  nevšední zážitek a není divu – vimperská umělecká škola patří ke špičce a její absolventi září leskem velkých hvězd. Na pódiích se vystřídaly všechny hudební obory a i když trochu s nádechem smutku, protože se loučili se svými svěřenci, byli pedagogové ze ZUŠ na  mladé hudebníky náležitě pyšní. Jsou odrazem také jejich  práce a trpělivosti a i jim patří velké poděkování za to, s jakou péčí rozvíjející se talenty ve Vimperku vychovávají.  S jejich jmény se jistě ještě budeme setkávat a přejeme jim, aby je hudba provázela celým životem a aby v ní vždy dokázali najít to, kvůli čemu jí ‘propadli’.

S absolventy se můžete teď  setkat, a připomenout si atmosféru jejich hudebního svátku, ještě jednou – na fotografiích Jana Tláskala.

 

{gallery}vimperk/2014/06_cerven/absolventske_koncerty/{/gallery}

 

 

Absolventská vystoupení a závěrečné koncerty ale víkendem neskončily – další  je na řadě  hned dnes v 17 hodin v sále MěKS a představí se  v něm žáci a absolventi tanečního oboru ZUŠ, naváže zítřejší závěrečný koncert v orchestrálním sále  školy (od 18 hodin) a čtvrteční vystoupení ve čkyňské synagoze (12.6. v 17.30 hodin). Na všechny jste srdečně zváni!

-red-

zaver zus    zaver zus koncert  zaver zus ckyne