Na Jitrnici opečený špekáček

Titulek v sobě neukrývá pozvánku na vepřové hody, i když s jídlem má také  něco společného. A pozvánkou opravdu je, na sobotu do Zdíkova. Místní i návštěvníci se mohli už mnohokrát přesvědčit, že tamní  rybníček s půvabným ostrovem a parkem skýtá vhodné místo pro nejednu kratochvíli i slavnost a tentokrát to vlastně bude obojí.

 

Na tuto sobotu, 21. června, pro vás i vaše děti připravila zdíkovská kulturní komise “Vítání léta ohněm”. Inu, téměř ohnivé počasí už jsme zažili, ale co můžeme očekávat v sobotu večer?

 

Začíná se v 18 hodin Pohádkovou trasou od můstku na kraji parku. Pro všechny, kteří se na cestu vydají, jsou připravena stanoviště s úkoly, na jejichž splnění budou dohlížet (jak jinak) pohádkové postavičky. Na konci trasy, u rybníčku JITRNICE,  se budou opékat voňavé buřtíky.  Připraveny jsou pro všechny příchozí! 

 

Přijďte i vy s dětmi na pohádkový ostrov a užijte si večer plný zábavy i pohody. Mimochodem, ještě jeden pohádkově nepohádkový podtext sobotní akce má – princové nejsou jen v pohádkách, jsou i v reálném životě jak víme, a jeden z nich právě v sobotu slaví narozeniny – princ z Walesu, William. Kdo ví, možná  v sobotu na zdíkovském ostrově nějakého prince nebo princeznu potkáte…

-red-

vitani leta. img