atletika

V Plzni chlapci druzí

Ve čtvrtek 26. června se v Plzni uskutečnilo třetí kolo atletických závodů družstev mladších žáků a žákyň Plzeňského kraje, opět i s účastí sušických nejmladších atletických nadějí.

 

I přes to, že sušická družstva ve složení M. Párecká, M. Míčková, M. Šantrůčková, K. Kornová, N. Kmecová, Z. Pavelcová a M. Fornousová v kategorii dívek a M. Prášek, K. Dražka, L. Potužník, J. Tomas, D. Šarina, Š.Svoboda a V. Spěváček v kategorii chlapců, patřila k těm méně početným, podařilo se jim opět zabodovat a dosáhnout několika pěkných individuálních výsledků. Velkým úspěchem pak bylo v celkovém bodovém hodnocení druhé místo chlapeckého družstva.

 

Kompletní výsledky jednotlivých disciplín najdete zde.

 

Trenér nejmladších atletů Jan Prášek zhodnotil závody takto: „Naši kluci skončili na druhém místě, porazili jsme konečně Plzeň Petřín, a pokud se nám podaří je porazit i v posledním kole v Sušici, 11.9., tak kluci postupují do finále soutěže OMD, což by byl obrovský úspěch, pokud si uvědomíme, že závodíme v 7-8 lidech, oproti celkům, kteří nastupují trvale ve větším počtu. Dnes se povedlo i “nasadit” správně závodníky do disciplin, takže jsme bodovali i tam, kde jindy ne.

Opět ale všechny závodníky, děvčata i kluky, musíme pochválit za snahu po co nejlepším výkonu. A tím zároveň zveme všechny příznivce atletiky na 4.kolo OMD do Sušice, 11.9.2014, odpoledne, od 16:00, na stadion TJ Sušice, aby nás povzbudili.“

 

 

Připojujeme se k pozvání a zveme už teď na čtvrté kolo atletických závodů, které se uskuteční 11. září od 16.00 na stadionu v Sušici.

 

 

(doc)