Opilý manžel nafackoval ženě

Muž zfackoval manželku

 

Zbitá žena i její  muž byli pod vlivem alkoholu. Nedělní odpoledne už trávil násilník na záchytce.

          V neděli 3. srpna letošního roku po dvanácté hodině bylo oznámeno na tísňovou linku, že 46letá žena byla fyzicky napadena svým 50letým manželem. Manžel opakovaně svou ženu fackoval. Třetím účastníkem potyčky byl alkohol. Dechovou zkouškou bylo u ženy naměřeno  3,18 a u muže 2,68 promile alkoholu. Muž byl převezen do protialkoholní záchytné stanice v Plzni a je podezřelý ze spáchání přestupku.

 

Brali co jim přišlo pod ruku

 

Ze stánku zloději ukradli nápoje, z chalupy nářadí, televizor i alkohol. 

     Policisté na obvodním oddělení v Nýrsku přijali oznámení o vloupání do prodejního stánku, kdy zloděj po prohledání odcizil alkoholické i nealkoholické nápoje za téměř 5 000 korun.

 

    Do rekreační chalupy se vloupal v uplynulých třiceti dnech neznámý pachatel v Kolinci. Uvnitř chalupy pachatel vše prohledal a odnesl televizor, křovinořez, motorovou pilu, dvě vrtačky, deset láhví s pivem a tři láhve s alkoholem. Tady byla škoda podstatně vyšší – majitel ji vyčíslil  na 15 900 Kč.

 
 

Účet vystaví soud

 
Malý zlodějíček? Ani náhodou – nakradl za 183 tisíc ve více než deseti případech!
 

Muž kradl v různých obcích na Klatovsku, ale byl zadržen v Plzni. Už čelí obvinění. 

      Ve středu 31. července 2014 byl policisty z obvodního oddělení v Plzni zadržen 26letý muž z Přeštic, na základě souhlasu státního zástupce. Muž už začátkem července převzal obvinění ze spáchání několika trestných činů.

 

     Od komisaře převzal v pátek usnesení o zahájení trestního stíhání a byl obviněn z pokračujících přečinů krádež i poškození cizí věci a neoprávněné užívání cizí věci  Muž v době od 21. června do 19. července letošního roku vnikl do několika objektů.

 

* 21. června v ranních hodinách v Klatovech na Domažlické ulici v prodejním stánku vykopll dveře a odcizil finanční hotovost, nealkoholické nápoje, kávu a banánky v čokoládě. V noci z 2. na 3. července odcizil vozidlo zn. Avia a zanechal jej u lomečku za městem. 

 

* V Janovicích nad Úhlavou 3. července v ranních hodinách vnikl v prodejně do skladu a odcizil přepravku s pečivem a následující den v Klatovech vnikl do veterinární ordinace a odnesl přenosný počítač a finanční hotovost.

 

* V parkovacím domě v areálu nemocnice v Klatovech odcizil motocykl, s nímž jezdil v uvedeném objektu a zanechal jej poškozený v přízemí. 

 

* V Klatovech na ulici Plzeňské ukradl ze zahrady horské jízdní kolo a na stadionu vnikl do šaten a tam ještě přibral patnáct láhví s alkoholem, tepláky, obuv, finanční hotovost a dataprojektor. Na ulici Fr. Šumavského se po rozbití okna vloupal do objektu společnosti a odnesl různé nářadí, mobilní telefon, čtyři pánské tašky – část věcí byla nalezena 14. července u železniční tratě.

 

* Ve Švihově vnikl opakovaně do restaurace 14. a 19. července, kde vzal finanční hotovost, celkem 306 krabiček cigaret, energetické nápoje,  porcovaný cukr, kávu a další věci – část věcí z druhé krádeže se mu patrně nezamlouvala a tak je odhodil do odpadkového koše na chodbě, kde byly nalezeny.

 

Výše škody přesáhla 183 tisíc korun. Muž byl v posledních třech letech za přečin krádeže odsouzen podle několika rozsudků soudů. V sobotu soudce rozhodl o jeho vzetí do vazby.

 
 
 

Dvakrát konopí

 

Žena řídila pod vlivem návykových látek. Test byl pozitivní na afetamin a konopí

V obci Chudenín policisté v pondělí 4. srpna 2014 kontrolovali v patnáct hodin řidičku vozidla, 29letou ženu z Nýrska. Na výzvu se podrobila testu na užití návykových látek. Ten byl pozitivní na amfetamin a konopí. Žena odmítla lékařské vyšetření i odběr krve a moči. Policisté ženě zadrželi řidičský průkaz a je podezřelá ze spáchání přestupku.

 
 
 Na zahradě ve skleníku muž pěstoval šest rostlin konopí
 

 V pondělí 4. srpna 2014 na zahradě v Nýrsku muž pěstoval pro vlastní potřebu ve skleníku šest rostlin konopí. Místní 27letý muž rostliny vydal a budou zaslány ke znaleckému zkoumání. Policie případ šetří pro podezření ze spáchání přečinu nedovolené pěstování rostlin obsahujících

Podle trestního zákoníku, kdo neoprávněně pro vlastní potřebu pěstuje v množství větším než malém rostlinu konopí, bude potrestán odnětím svobody až na šest měsíců, peněžitým trestem nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty.

 
 
-red, p cr-