kramer2

Houbaři přišli o majetek

Policisté hledají svědka dopravní nehody

 

KLATOVSKO – V Železné Rudě v době ze středy na čtvrtek neznámý řidič narazil do zaparkovaného vozidla a ujel. 

V Železné Rudě na ulici A. Kašpara na parkovišti u restaurace došlo  z 27. na 28. srpna k dopravní nehodě. Dosud nezjištěný řidič řídil neznámé vozidlo a narazil do pravé zadní části zaparkovaného vozidla zn. BMW 320 CI a z místa dopravní nehody ujel.

Informace k dopravní nehodě můžete podat na telefon číslo 974 334 111 nebo na dopravní inspektorát číslo 974 334 251 i prostřednictvím e-mail: kt.di.sdn@pcr.cz.

 

 

 

Okradení houbaři

 

ŽELEZNORUDSKO – Ve čtvrtek dopoledne pachatel vnikl do pěti zaparkovaných vozidel v lesních porostech. Houbaři byli po návratu k autům nemile překvapeni.

Na Železnorudsku šetří policisté pět vloupání do zaparkovaných vozidel. Ve čtvrtek 28. srpna letošního roku v průběhu dopoledne neznámý pachatel vnikl do vozidel u obce Javorná, u Starého Brunstu a u Gerlovy Huti. Pachatel z vozidel zn. Peugeot, Škoda Octavia, Renault, Hyundai a Volvo odcizil osobní doklady poškozených, dvě navigace, kolečkové brusle, oblečení, platební kartu a finanční hotovost. Celková škoda činí 61 080 Kč. Policie případy šetří pro podezření ze spáchání přečinů krádež, poškození cizí věci a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.
 
 
 

V obchodech kradl opakovaně

 

HORAŽĎOVICE – Pětadvacetiletý muž kradl v tomto týdnu ve dvou obchodech. 

Ve zkráceném přípravném řízení šetří policisté z obvodního oddělení v Horažďovicích krádež v obchodě. Ve středu 27. srpna  po jedenácté hodině dopoledne v prodejně v Horažďovicích odcizil osm čokolád za 215 Kč a ve čtvrtek 28. srpna po šestnácté hodině v dalším obchodě různé cukrovinky v hodnotě 338 Kč, kdy v obou případech prošel pokladní zónou bez zaplacení a byl kontrolován pracovníkem ostrahy objektu.
Místní 25letý muž byl v posledních třech letech za trestný čin krádeže odsouzen podle třech rozsudků Okresního soudu v Klatovech. Muž převzal sdělení podezření z přečinu krádež.
 
– p cr, red-