Parádní víkend sušických fotbalistů

Takhle nějak si to fanoušci sušického fotbalu představovali. Áčko přivezlo cenné dva body z pražského Zličína, béčko a céčko po gólové nadílce opanovaly čela tabulek ve svých soutěžích. Doufejme jen, že se nejednalo o ojedinělý jev a že podobně pozitivně naladěných titulků nad články o sušickém fotbale bude jen přibývat. Ale vezměme to pěkně popořadě.

 

 V 6. kole divize zajížděli sušičtí fotbalisté na trávník pražského Zličína. Po bezbrankovém poločase následovala vyrovnaná druhá půle, ve které oba týmy vstřelily po jednom gólu a tak následoval penaltový rozstřel o zbývající rozdílový bod.

Zde je třeba vyzdvihnout zvlášť výkon brankáře Gilla, který vychytal hned dva soupeře. Za Sušici se trefili Kočí, Vrhel, Skrbek, Linhart, neproměnil Krejčí.

 

FC ZLIČÍN – TJ SUŠICE 1:1(0:0) PK 3:4

Branku za Sušici dal Tomáš Linhart.

 

V příštím divizním kole čeká na sušické doma nováček z Mariánských Lázní. Utkání se hraje v neděli 21. září od 16.30 na sušickém stadionu.

Přijďte podpořit naše fotbalisty v cestě za dalšími divizními body.

 

 

Ve 4. kole se sušické rezervě pod novým trenérským vedením podařilo udržet domácí neporazitelnost. I přes nepříznivé podmínky předvedli po dobrém výkonu celkem slušný „gólostroj“. Trefili se Varga, Fuchs, Budil a Chmelík a vrhavečské fotbalisty vyprovodili krásným výsledkem 4:1. Zároveň se tím posunuli na první místo tabulky, kterou vedou s náskokem 3 bodů před rezervou Klatov.

 

SUŠICE B – VRHAVEČ 4:1 (2:0)

Branky: 9. Varga Imrich, 14. Fuchs Tomáš, 50. Budil Marek, 68. Chmelík Petr – 47. Minařík Michal.

Rozhodčí Roman Bína, ŽK 3:1.

Diváků 50.

 

I poslednímu sušickému zástupci se v „pralesní lize“ daří a tým podává stabilní a vyrovnaný, kvalitní výkon. Tentokrát si fotbalisté sušických „Celtics“ vyrazili na pouť do Nalžovských Hor a domácímu týmu přivezli docela slušnou nadílku. První poločas vyhráli s přehledem 3:0, ve druhém přidaly oba týmy po gólu.

I v tomto případě to znamená první místo v tabulce o pouhý bod před Kolincem.

 

 

NALŽOVSKÉ HORY – SUŠICE C 1:4 (0:3)

Branky: 72. Stěpánek Jindřich – 8.Sotona Petr,29.Vinický Pavel,44.Žežulka Václav, 90.Novák Jakub.

Rozhodčí Václav Lojík, ŽK 1:2

Diváků 70.

 

 

(doc)