Céčko ví, jak na to

Zamotaná hlava z nového školního roku? Céčko ví, jak na to!

Ať už měříte čas starými hodinkami po dědečkovi, chronometrem, nebo vám jdou hodinky takříkajíc podle větru, kouzelným bezstarostným dnům prázdnin se přesypalo i to poslední zrnko písku a nový školní rok kvapem nabírá na obrátkách. Vpravit se do nových školních povinností není vždy snadné. Pro děti z prachatického regionu ve věku od 6 do 12 let je připraveno každý čtvrtek od 13.00 do 15.00 klidné zázemí v Nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež Céčko (Portus Prachatice, o.p.s., 2. patro. ,Velké náměstí 14 v Prachaticích).

 

doucovani

céčko leták doučování

céčko leták doučování
Podle slov realizátorky Céčka Bc. Silvie Spurné se pracovnice budou věnovat všem dětem, které přijdou v uvedeném čase se žádostí o pomoc při zvládání školního učiva, podle jejich konkrétních potřeb buď v rámci doučovacích skupin, nebo formou individuálního doučování.
Realizace projektu v čerstvě revitalizovaných prostorách Céčka je umožněna díky finanční podpoře Nadačního fondu Albert – program NADAČNÍ FOND ALBERT DĚTEM 2014.

interier

 

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Céčko (zkráceně NZDM Céčko), je jedním ze šesti zařízení obecně prospěšné společnosti Portus Prachatice, o.p.s. . NZDM Céčko poskytující sociální služby podle Zákona o sociálních službách – č.108/2006 Sb. je tu pro všechny děti ve věku od šesti do dvanácti let, které hledají bezpečný prostor ke společenským aktivitám, informace, podporu a pomoc v situacích, kdy si samy neví rady nebo si neumí pomoci .

Více informací o činnosti a poslání, pracovnících, vč. jejich kontaktních údajů, NZDM Céčko najdete na webových stránkách: CÉČKA

graffitti

 

Mgr. Jitka Kotrbová
PR manažer Portus Prachatice, o.p.s.