Ani kvalitní výkon body nepřinesl

Že se i s jasným favoritem dokáže zahrát slušná partie, předvedli hráči áčka na hřišti Táborska, které do zápasu 10. kola divize nastupovalo ze druhého místa tabulky. Sušičtí hráli dlouho vyrovnaný zápas, který zlomilo až vyloučení Tomáše Linharta po druhé žluté kartě a následný velmi přísný pokutový kop. Výkon rozhodčího, který nasadil dvojí metr, se pak podepsal na celé druhé půli a tím i na celkovém výsledku zápasu.

I přes konečný výsledek je třeba sušické fotbalisty za předvedený výkon pochválit a doufat, že se snad podaří smůlu zlomit v dalších utkáních.

 

TÁBORSKO B – TJ SUŠICE A 4:2 (1:0)

 

Branky:   Miroslav Vrhel 2 , ČK: Tomáš Linhart.

 

Zápas pravdy o 6 bodů čeká na fotbalisty TJ Sušice v neděli 19. října na stadionu v Sušici. Domácí borci se utkají se sousedy z tabulky z Milevska. Zápas začíná v 15.30 – přijďte podpořit domácí tým.

 

 

 

První domácí prohru si připravili pro své příznivce hráči sušického béčka. Nepodařilo se jim potvrdit roli jasného favorita a celku Měcholup podlehli po nepříliš přesvědčivém výkonu .

 

 

SUŠICE B – MĚCHOLUPY 0:2 (0:1)

 

Branky: 44. Tvrdík Ivan, 89. Kovařík Vlastimil.

Rozhodčí Hessová Tereza, ŽK 1:1.

Diváků 50.

 

 

Ve IV. třídě se v 8. kole potkali sousedi z tabulky, sušičtí Celtics se vydali na horkou plánickou půdu. Ve vyrovnaném utkání, plném důrazu a tvrdých osobních soubojů, se oslabená Sušice ( Hanula po dvou žlutých kartách za fauly) úspěšně bránila útočným snahám domácích a podařilo se jí zachránit bezbrankovou remízu. V následných penaltách lépe mířili domácí a tak rozdílový bod zůstal v Plánici.

 

S. PLÁNICE – SUŠICE C 0:0 (0:0) PK 4:2

 

Rozhodčí Staněk Luděk, ŽK 3:5, ČK 0:1 (Hanula David).

Diváků 80.  

 

    

(doc)