Zápas pravdy přinesl dva body

Zápas pravdy mezi přímými sousedy v tabulce měli na programu hráči A týmu. Jejich úkolem bylo porazit doma Milevsko a odsunout ho na poslední místo v tabulce. Tento plán však už od počátku nevycházel úplně přesně. Už v 6. minutě musel Gill hasit hrubku obrany. Ve 20. minutě se sice Sušice ujala vedení, ale nepřesvědčivý výkon přetrvával. Ve 30. minutě se opět vyznamenal domácí brankář.

I po poločase se sušickým nedařilo přidat gólovou pojistku a tak se stalo co se stát muselo. V 64. minutě po faulu Matějky následoval pokutový kop a bylo srovnáno na 1:1.

Až do konce zápase se už nic zásadního nestalo a tak následovaly penalty. V nich se naštěstí sušičtí ukázali jako úspěšnější a tak doma zůstaly alespoň dva body.

 

 

SUŠICE – MILEVSKO 1:1 (1:0) PK 5:4

 

Branky: 20´ Tomáš Fuchs   –   65´ Josef Komárek (PK)

Rozhodčí: Jiří Musil – Zdeněk Koval, Zuzana Špindlerová, ŽK 1:2.

Diváků 150

 

Příští kolo zavede sušické fotbalisty do Karlových Varů, které se aktuálně potýkají s výpadkem formy. Sušičtí naopak nemají co ztratit a mohou pouze překvapit. Zápas se hraje v sobotu 25.10. od 14.30 v Karlových Varech.

 

 

 

Slabší chvilku si vybrali fotbalisté sušické rezervy v zápase 9. kola okresního přeboru na hřišti desátého Malého Boru. Sušičtí nepotvrdili roli favorita a po dvou chybách prohráli 1:2. A protože je to už druhý podobný výsledek po sobě, původně pohodový náskok na čele tabulky se smrskl na hubený jeden bod.

 

Malý Bor – TJ Sušice “B” 2:1 (0:0)

Branky: 56. Šebek Jan, 78. Jára Karel – 68. Bešta Jiří.
Rozhodčí Stach Vladislav, ŽK 1:2.

Diváků 90.

 

 

 

Ani zápas sušických Celtics se slabším soupeřem se nehrál podle domácích not. V 9. kole IV. třídy se v Sušici představili fotbalisté Myslíva – celku ze dna tabulky a svým výkonem pořádně zamotali domácím hlavu a ze Sušice si odvezli všechny tři body.

 

 

SUŠICE C – MYSLÍV 2:4 (0:3)

Branky za domácí: Martin Mataše, Zdeněk Koryťák

Rozhodčí Šmrha Miroslav, ŽK 3:1, ČK 1:0 (93. Koryták Zdeněk).

Diváků 40.

 

 

(doc)